Oční víčka: Druhá nejcitlivější erotogenní zóna?

Oční víčka: Druhá nejcitlivější erotogenní zóna?

Láska a přitažlivost jsou s očima spojeny od samého narození. Když potkáte někoho, kdo vás tělesně či sexuálně přitahuje, vaše oči mu to řeknou...

Aniž byste to ovlivnili, zornice se vám zvětší až čtyřikrát, takže téměř zakryjí duhovky. Je to první známka tělesné přitažlivosti a sexuálního vzrušení, signál touhy po dotecích, objetí a intimním sblížení. Zkuste pak požádat partnera, aby oči na chvíli zavřel. Zjistíte, jak eroticky působí polibky a jemné laskání špičkou jazyka od středu ke krajům víček. Spojivka a horní i spodní oční víčko patří k nejcitlivějším místům na lidském těle. Výzkumy, zabývající se souvislostí mezi nervovými zakončeními a erotogenními zónami, prokázaly, že citlivost očních víček si v ničem nezadá s klitorisem a dokonce přináší stejné vzrušení...

Oční víčka jsou nejpohyblivějším kožním povrchem na těle

Vykonají denně deset tisíc pohybů na zvlhčení očí, vyjádření emocí a reflexní mhouření v závislosti na intenzitě světla. Soustavné namáhání očních víček a jemnost epitelu má za následek rychlé ohýbání tkáně a oslabení podpůrné struktury kolem mikrocév. Zvyšuje se v rozšířených oblastech, které zadržují otok. Křehká a citlivá zóna kolem očí je viditelným odrazem únavy, starostí, stresu a nespavosti. Pokles pokožky spolu s vytvořením očních váčků, kruhů a vrásek pod očima postihuje muže i ženy.

Aby vaše oči nežalovaly...

Oči mluví za vás. Slabá a nažloutlá kůže prozradí kuřáka, velké váčky pod očima upozorňují na zanedbaný stav vnitřních orgánů, papírově tenká a vrásčitá kůže ukazuje na přílišné opalování, drobné bílé podkožní útvary na špatné hospodaření s tukem. Jen u obávaných kruhů pod očima je to složitější. Mohou znamenat vyčerpání, odkazovat na játra, ale mohou být i naprosto nezaviněné a geneticky dané. Viditelně rudé žilky na víčkách i v bělmu očí hovoří o jejich zvýšené křehkosti. Ráno co ráno napuchlá oční víčka žalují na nedobrý stav ledvin, ale i na špatnou životosprávu.

Okouzlete očima

Základem péče o oční okolí je pravidelné a dokonalé odličování. Polámané, vypadávající a zkroucené řasy má na svědomí většinou právě nešvar spaní bez důkladného odlíčení. Užívané kosmetické prostředky by měly být vždy určené pro oční okolí. Jenom tak lze zaručit, že nebudou obsahovat dráždivé látky.

Vedle plastických operací, laserových zákroků a aplikace gelových výplní je například možností, jak pozastavit a zpomalit působení času unikátní biotechnologické sérum Ophthaceutical. Účinný prostředek ukrytý v elegantním skleněném flakónku výrazně pomáhá při odstraňování tmavých kruhů pod očima, mimických vrásek a očních váčků. Obsahuje výtažky z rostlin v kombinaci s biotechnologickými látkami, které výrazně ovlivňují stav pokožky očního okolí a především její vzhled. Sérum má navíc silný liftingový účinek. Jeho pravidelným používáním dosáhnete stejného efektu, jako u estetických zákroků. A ještě něco: v případě, že jste si nechala aplikovat kolem očí injekční výplň, nebo botox, sérum výrazně prodlouží jejich působení. Vaše oči pak budou žádoucí i bez výrazného líčení – je to přece erotogenní zóna.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak bydlíte, takoví jste


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud