Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

19. 9. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Dodejte vašim všednodenním večeřím italský šarm. Dokážeme vám, že do půl hodiny hravě připravíte chutné a krásně barevné jídlo, které vám zároveň připomene léto a dovolenou u moře.

Pondělí: Ryba zapečená s rajčaty

4 porce příprava: 30 minut

olivový olej, 1 červená cibule, 4 stroužky česneku, 4 filety tresky nebo lososa, sůl a pepř, 4 snítky rozmarýnu, bazalka, hrst petrželky, 16 cherry rajčátek, 2 chilli papričky

Na oleji orestujte nahrubo nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Do zapékacích misek dejte orestovanou cibuli s česnekem, přidejte osolené a opepřené filety, nasekané bylinky, rajčátka, chilli papričky a zakápněte olivovým olejem. Přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě při 180°C asi 20 minut.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Ačkoli jindy je dobré soustředit se při práci na jednu věc, dnes je všechno jinak. Bylo by vhodné, kdybyste rozehráli více her. Můžete si být jistí, že jedna z nich bude vítězná. Nesmíte…

Nejčtenější články

Články odjinud