Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

19. 9. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Dodejte vašim všednodenním večeřím italský šarm. Dokážeme vám, že do půl hodiny hravě připravíte chutné a krásně barevné jídlo, které vám zároveň připomene léto a dovolenou u moře.

Pondělí: Ryba zapečená s rajčaty

4 porce příprava: 30 minut

olivový olej, 1 červená cibule, 4 stroužky česneku, 4 filety tresky nebo lososa, sůl a pepř, 4 snítky rozmarýnu, bazalka, hrst petrželky, 16 cherry rajčátek, 2 chilli papričky

Na oleji orestujte nahrubo nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Do zapékacích misek dejte orestovanou cibuli s česnekem, přidejte osolené a opepřené filety, nasekané bylinky, rajčátka, chilli papričky a zakápněte olivovým olejem. Přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě při 180°C asi 20 minut.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Bylo by sobecké, kdybyste odmítli vyjít vstříc někomu, kdo vás požádá o pomoc. Vzpomeňte si na přísloví, že když jde člověk nahoru, měl by se k lidem chovat tak, jak chce, aby se k němu…

Nejčtenější články