Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

7. 11. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Rychlá večeře nemusí být nudná. Zkuste zábavnou variaci omelety, vepřovou panenku s houbami a jablky nebo špagety jinak než s obligátní rajskou.

Vepřová panenka s houbami a jablky

4 porce, příprava: 20 minut

600 g vepřové panenky, 2 lžíce řepkového oleje, 200 g žampionů, 2 větší jablka, sůl a pepř, rozmarýn, 500 g bramborových halušek

Vepřovou panenku osolte, opepřete a v celku orestujte ze všech stran na oleji dozlatova. Poté ji přendejte do pekáčku společně s rozmarýnem a pečte v troubě při 180 °C asi 10 minut. Houby a jablka nakrájejte na plátky a orestujte je krátce, asi 3 minuty, na pánvi s výpekem od panenky, podle potřeby podlijte troškou vody. Panenku nakrájejte na plátky, na talíři ozdobte houbami a jablky a zalijte šťávou. Podávejte s bramborovými haluškami uvařenými podle návodu na obalu.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Ačkoli jindy je dobré soustředit se při práci na jednu věc, dnes je všechno jinak. Bylo by vhodné, kdybyste rozehráli více her. Můžete si být jistí, že jedna z nich bude vítězná. Nesmíte…

Nejčtenější články

Články odjinud