Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

12. 12. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Česká kuchyně do 30 minut? Ano, i to je možné, když si vyberete jednoduché, a přesto chuťově tradiční recepty, jako jsou játra na cibulce, šunkofleky nebo stále oblíbenější tatarský biftek.

Pondělí: Játra na cibulce s bramborami

4 porce, příprava: 20 minut

500 g brambor typu B, sůl a pepř, 1 lžíce sádla, 3 šalotky, 50 g anglické slaniny, 600 g kuřecích jater, 500 ml drůbežího vývaru, drcený kmín, petrželka, pažitka

Oloupané a nakrájené brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Na sádle orestujte nasekané šalotky a nakrájenou slaninu, přidejte očištěná játra a zprudka restujte přibližně 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte kmín, sůl a pepř a vařte ještě 5 minut. Podávejte s bramborami a nasekanými bylinkami.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Vypadá to, že máte na očích klapky a hledíte umanutě jen jedním směrem. Chce to vyjít mezi lidi, kteří si s kreativitou podávají ruce. Dostanete se do prostředí, které vás uhrane a…

Nejčtenější články