Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

12. 12. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Česká kuchyně do 30 minut? Ano, i to je možné, když si vyberete jednoduché, a přesto chuťově tradiční recepty, jako jsou játra na cibulce, šunkofleky nebo stále oblíbenější tatarský biftek.

Pondělí: Játra na cibulce s bramborami

4 porce, příprava: 20 minut

500 g brambor typu B, sůl a pepř, 1 lžíce sádla, 3 šalotky, 50 g anglické slaniny, 600 g kuřecích jater, 500 ml drůbežího vývaru, drcený kmín, petrželka, pažitka

Oloupané a nakrájené brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Na sádle orestujte nasekané šalotky a nakrájenou slaninu, přidejte očištěná játra a zprudka restujte přibližně 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte kmín, sůl a pepř a vařte ještě 5 minut. Podávejte s bramborami a nasekanými bylinkami.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Nejste zvyklí být mezi posledními, ale teď po pracovní stránce mezi špičku nepatříte. Je to jen dočasné, ale hodně vás to štve. Rozhodně si nepřipouštějte prohru, ale s nikým nic neřešte.…

Nejčtenější články

Doporučujeme