Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

21. 11. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Podzimní zelenina, houby, ořechy či uzené maso, stačí chvíle na pánvi nebo v troubě a chuť nabere grády.

Pondělí: Houbové bramboráky

4 porce, příprava: 25 minut

500 g brambor typu B, 2 vejce, 100 ml polotučného mléka, 100 g hladké mouky, 2 lžíce majoránky, 1/2 lžičky drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 100 g žampionů, sůl a pepř, řepkový olej

Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo, vymačkejte přebytečnou vodu. Přidejte vejce, mléko, mouku, majoránku, kmín, přepasírovaný česnek a na plátky nakrájené žampiony, vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Smažte na rozpáleném oleji.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Tento týden nepatří zrovna mezi vaše růžová období v lásce a milostné záležitosti rozhodně nehrají prim. Král rozumu, Merkur, se dál drží žezla a dělá vše, aby emoce nedostaly prostor.…

Nejčtenější články

Články odjinud