Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

5. 12. 2016
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty
Večeře do 30 minut? Vykouzlete ji z jednoduchých surovin a uvidíte, kolik času vám najednou zbude na vánoční přípravy.

Pondělí: Vinná klobása v těstíčku

4 porce, příprava: 30 minut

600 g brambor typu A, 800 g vinné klobásy, hladká mouka na obalení, 2 vejce, hrst jemně nasekané petrželky, 100 ml piva, sůl a pepř, strouhanka na obalení, rostlinný olej na smažení, 50 g másla, jemně nasekaná pažitka

Brambory oloupejte a uvařte doměkka. Vinnou klobásu stočte do šneků po 100 gramech, propíchněte skrz špejlí tak, aby zůstala pohromadě. Obalte v mouce, poté v osolené a opepřené směsi z rozšlehaných vajec, petrželky a piva. Na závěr obalte ve strouhance. Osmažte na oleji z obou stran dozlatova, z každé asi 3 minuty. Podávejte s uvařenými bramborami, máslem a pažitkou.

Recepty na pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Pokud máte nějaké to kilo navíc, tak se dejte do cvičení. Není to pro vás ideální koníček, ale nutnost. Uvidíte, že se vám bude tato aktivita líbit, protože si nakonec zpevníte všechny…

Nejčtenější články

Doporučujeme