Od prostitutek vím spoustu zajímavostí, tvrdí Eva Mendesová

Od prostitutek vím spoustu zajímavostí, tvrdí Eva Mendesová

Herečka Eva Mendesová (35) vzala přípravu na novou roli opravdu od základů. Aby se dobře připravila na novou filmovou roli, chodila za prostitutkami a mluvila s nimi.

Hollywoodská kráska totiž v novém filmu Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans hraje po boku Nicolase Cage (45) prostitutku závislou na drogách. Mendesová chtěla roli lépe porozumět a nakonec zjistila, že se od prostitutek dozvěděla i mnoho zajímavých postřehů.

"Setkala jsem se s dívkami, které si zákazníci objednávají přes agentury a setkávají se s nimi v luxusních apartmánech. Dost jsem se poučila," říká Mendesová.

Hispánská herečka také přiznala, že se velmi těšila na práci s kultovním režisérem Wernerem Herzogem.

"Byla jsem docela zklamaná. Nedělal žádné strašné scény, nekřičel, neměl šílené požadavky. Bylo to skoro nudné," řekla diva německému listu TV Movie.

Mendesová nedávno svůj nový film přirovnala k Picassově obrazu, protože se naprosto liší od většiny ostatních filmů, v nichž Eva hraje.

"Je to umělecký výtvor. Opravdu. Když jdete do muzea a vidíte obraz od Picassa, nevíte, čím to je, ale nějak vás to zaujme. A uvědomíte si, že je to velké umění," popsala Mendesová své dojmy z filmu.

Doporučujeme

Články odjinud