Odchody a příchody Osmanyho Laffity

8 komentářů

Reina
23. března • 19:09

Eres el mejor diseñador de moda

Reina
23. března • 19:08

Eres el mejor diseñador de moda.

matejblin
14. prosince • 23:13

dělá moc hezký návrhy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vayne
5. února • 20:56

Nechci nic rikat, ale Osmany uje asi nejpovedenejsi \"cesky\" navrhar. Myslim, ze jeho saty jsou opravdu velmi zdarile. Neni to zadna Baeta Rajska, ktera je schopna udelat prehlidku ze dvou larek a skoro stejnych strihu, a rikat si ta nejlepsi z ceske sceny. Je pravda, ze cesti navrhari jsou na velmi velmi nizke urovni a to mi nikdo nevymluvi.

nini
12. prosince • 11:27

No, vcelku souhlasím se všemi zde uvedenými názory. Fakt je, že když jde člověk okolo českých butiků, nebo vidí v časopise českou módu, je to takové divné, těžkopádné, není to zkrátka ono, nemá to žádný šmrnc i když je uvedeno, od které známé návrhářky to je. V zahraničí i v obyčejných obchoďákách jsem viděla oblečení hezčí a nápaditější než u nás v drahém českém obchodě. V případě Osmana Laffity, nevím, jeho módu neznám, nemohu posoudit. Ale myslím si, že s českým pivem asi uděláme větší štěstí než s českou módou. Ale každá země má přece jiné prvenství.

9. prosince • 19:33

Hmmm, zajimavy nazor..... Uz jsi nekdy slysela o ceskem navrhari, ktery by se proslavil svou tvorbou na zapad od nasich hranic? Delat prehlidky a ucastnit se nejruznejsich akci v zahranici jeste neznamena, ze si tim ziska jmeno a nadseni a posleze i davy vernych zakaznic. Alespon doposud se to zadnemu nasemu modnimu navrhari jeste nikdy nepodarilo. Pokusy Natali Ruden, navrharky ukrajinskeho puvodu v Cechach, bylo jedno velke fiasco, kdyz se snazila upozornit na svou tvorbu v Londyne. Tatiana, Timoure et Group, Klara Nademlynska atd. neznamenaji za hranicemi Ceske republiky vubec nic. Videla jsi nekdy modely Latiffy ve skutecnosti? Staci se zastavit u vylohy jeho boutique v prazske ulici Na prikopech a hned Ti bude jasne o cem tu je rec. Jeho tvorba neni sice spatna, ale je to jen radoby haute couture a velmi vzdalena pribuzna vehlasnych modnich domu. Ceny jsou ale pochopitelne velmi podobne cenam modelu slavnych modnich tvurcu. Mam-li zaplatit radu desitek tisic za vecerni robu ci luxusni kostymek, zajiste penize budu investovat tisickrat radeji do modelu Lacroix, Dior nebo napr. Bagdley Mischka nez do nejakeho odvaru. Tot muj osobni nazor a ver, ze se v mode opravdu celkem slusne vyznam!

Jana
9. prosince • 1:32

A proc ne? Jenom proto ze oni ziji v Cechach? Copak jenom svet produkuje 'velke' umelce? Copak maji nejake vysadni postaveni? Prave 'ti spickovi svetovi navrhari' by udelali to samy. Kdyz nekdo zna svou cenu a tvrde makal, tak chce dostat zaplaceno, tak to ve svete chodi. To ze jsou svetovi je diky tomu, ze znaji svou cenu a velmi opatrne buduji sve jmeno a znacku. Precti si neco o marketingu. Mimochodem Osman Laffita je znamy i v Parizi a Milane Mekkach mody. Tady v Anglii jsem jeho jmeno parkrat videla taky.

8. prosince • 20:08

Traparna!!!!! At se napred prestanou hrat na takovy hoga foga, protoze na spickove svetove navrhare stejne nemaji a nikdy mit ani nebudou!

Doporučujeme

Články odjinud