Odhalte radosti jara v PALLADIU

Odhalte radosti jara v PALLADIU

Už Vás také omrzela dlouhá zima, náledí a mráz a doslova odstřiháváte metr do teplejšího a slunného jara? Přijďte přivítat jaro do PALLADIA! O prvním jarním víkendu, 25. – 27. března, bude PALLADIUM již tradičně pořádat jarní víkend plný slev a zajímavého programu!

Slevy 20 – 30 % Od pátku do neděle na Vás v řadě obchodů PALLADIA čekají slevy a speciální nabídky, které při svých jarních nákupech jistě přivítáte. Slevy ve výši 20 – 30 % budou poskytovat nejen oblíbené módní značky, jako například 1-2-3, C&A, ECCO, F&F, GAS, GEOX, Jackpot & Cottonfield, Levi´s, Puma, Ramsey, Reno, Time Out a Triumph, ale i obchod s domácími doplňky Home and Cook, Parfumerie Sephora a Marionnaud, dm drogerie markt, Sportisimo, hračky Sparkys a další. Kompletní seznam obchodů poskytujících slevy naleznete zde.

Módní poradenství a líčení zdarma Jako obvykle se můžete těšit na mladé české návrháře, kteří Vám poradí, jak probudit Váš šatník ze zimního spánku. V roli PALLADIUM Geniů Vám budou bezplatně k dispozici od pátku do neděle. Schůzku s nimi si můžete domluvit od 14. 3. na webových stránkách PALLADIA nebo během jarního víkendu u hostesky na Infokiosku. Nový outfit, nový styl líčení? Proč ne! V prodejnách Clinique, Sephora a Yves Rocher je pro Vás připraveno líčení zdarma.

Pro ty z Vás, které si módní kousky rády vybírají samy, může být inspirací PALLADIUM Magazine Jaro/Léto 2011, který bude vycházet právě u příležitosti prvního jarního dne.

PALLADIUM dětem PALLADIUM myslí i na ty nejmenší návštěvníky. Na patře Gurmán je pro ně v sobotu i v neděli připraveno malování na obličej a v sobotu pak na ně čeká kreativní výtvarná dílna, kde si budou moci sami vyrobit originální tašku nebo tričko.

Maminky jistě potěší nabídka dětského koutku Kulíškov, který se o jejich ratolesti starší tří let až na 90 minut zdarma postará.

Módní přehlídky a pražská Angličanka Charlie One Víkend ve znamení módních přehlídek prezentujících jarní kolekce doplní v sobotu svěží hudební vystoupení mladé zpěvačky Charlie One a výuka samby či salsy latinskoamerickou taneční skupinou Tradición, která pro Vás vystoupí též v neděli. Program bude moderovat jako vždy skvělý Jakub Kuba, který v neděli vylosuje výherkyni jarní proměny za 10.000 Kč. Slosování se může zúčastnit každý, kdo vyplní slosovací kupón a vhodí ho do soutěžního boxu u Infokiosku.

Odhoďte zimní kabáty a odhalte radosti jara s PALLADIEM! Více na www.palladiumpraha.cz

Doporučujeme

Články odjinud