Odlijte si nožičku svého miminka

Odlijte si nožičku svého miminka

Nevíte, jakým dárkem potěšit příbuzné? Zkuste sádrový odlitek nožičky či ručičky vašeho miminka. Roztomilé těžítko nebo odlitek v rámečku bude trvalou vzpomínkou na nejranější okamžiky života vašich dětí.

S balíčkem 3D odlévací sada, který si můžete objednat na , zvládne přípravu každý. Sada obsahuje návod k použití, speciální sádru a ingredience pro výrobu formy, které jsou z ekologicky šetrného materiálu vyráběného z mořských řas a který úspěšně prošel testem na těžké kovy, testem mikrobiologické čistoty a cytotoxicity a v neposlední řadě testem dráždivosti novorozenecké pokožky. Všechny ingredience mají atest Státního zdravotního ústavu v Praze.

Samotná příprava odlitku nezabere víc než deset minut. „Z vlastní zkušenosti vím, že nejsnazší je odlít nožičku třeba během kojení, kdy je miminko nejvíc v klidu,“ radí Petra Drvoštěpová z Odlitek.cz. 3D odlévací sadu si můžete objednat na internetu (www.odlitek.cz), obdržíte ji na dobírku. Cena sady je 390 Kč, při objednávce do tří kusů zaplatíte ještě poštovné a balné ve výši 90 Kč za kus. Jedna sada vystačí cca na dva odlitky nebo čtyři otisky nožičky miminka.

Více na http://www.odlitek.cz>www.odlitek.cz

Doporučujeme

Články odjinud