Odpustit mu jeho nevěru?

Odpustit mu jeho nevěru?

Se svým nynější přítelem jsem se seznámila loňského jara, jak jinak než přes internet - chat. V té době jsem chodila ještě se svým ( teď bývalým) přítelem, ale moc to neklapalo. Od té doby, co jsem měla doma internet šel náš vztah hodně z kopce, až jsme se rozešli úplně. A to hlavně kvůli Honzovi.

Odpustit mu jeho nevěru?

Dobrý den,
reaguji na pár článků v oblasti láska a nevěra - po internetu. Chtěla bych se se čtenářkami podělit o mé trápení, možná ho zažívá větší procento žen.

Se svým nynější přítelem jsem se seznámila loňského jara, jak jinak než přes internet - chat. V té době jsem chodila ještě se svým ( teď bývalým) přítelem, ale moc to neklapalo. Od té doby, co jsem měla doma internet šel náš vztah hodně z kopce, až jsme se rozešli úplně. A to hlavně kvůli Honzovi. Vlastně, ne tak úplně kvůli němu, protože jsem se začala seznamovat s novými lidmi (kluky), to on samozřejmě nemohl přenést přes srdce, takže jsme se po pár rozmíškách (někdy s pomocí policie) rozešli. Začala jsem si naplno užívat života, chodila jsem často ven s mými novými kamarády a bavila se. Nic mezi nimi a mnou nebylo.
Z Honzou jsme se seznámili v květnu, nejdřív jsme si jen povídali na chatu, pak čím dál tím víc častěji telefonovali, pak přijel jednou, dvakrát, třikrát.... . Nebrala jsem to tak úplně vážně, jelikož on byl z Liberce a já z Ťstí nad Labem a vzhledem k tomu, že byl, jak říkal, hodně pracovně vytížen - vídali jsme se jen o víkendech. Někdy i jednou za 2 týdny. Neplánovali jsme nic, občas jsem k němu přijela na víkend, apod. Bohužel jsem na podzim t.r. přišla o práci, takže jsem si jí začala hledat v Liberci, abychom si byli blíž. Hodně jsem se rozhodovala jestli bydlet s ním nebo se spolubydlící, kterou jsem si našla. Jenže bohudík (bohužel?) jsem dostala velmi dobrou nabídku, která se neodmítá a prakticky okamžitě jsem musela nastoupit do práce. Takže nebylo co řešit. Bydlíme spolu.
Jenže už od začátku jsem věděla, že je dost na holky, s úsměvem mi sdělil, že i svou bývalou několikrát podvedl. Já jsem naopak věrná, nesnesu pomyšlení, že bych měla tomu druhému ublížit. Nalíčila jsem na něj past, do které se chytil. Založila jsem si tajný e-mail a napsala mu, že bych se s ním chtěla setkat, že
jsem ho viděla na fotce a že se mi líbí, apod. Samozřejmě se chytil, byla jsem z toho psychicky dost špatná. Moc mě to mrzelo, že by mě byl schopen jen tak podvést. Pak jsem mu párkrát tajně zkontrolovala maily, SMSky, .... a začalo to. V jeho mailech jsem objevila dopisy pro holky a od různých holek. Takže jsem udělala scénu, chtěla jsem se odstěhovat, prostě už jsem nemohla snést to trápení, že se svěřuje a plánuje schůzky s holkami. I přesto, že se nikdy neuskutečnili a zatím mě fyzicky
nepodvedl, neomlouvá ho to. Nedávno si dělal kompletní revizi počítače (mailů, dokumentů,
apod). Takže jsem doufala, že s tím vším je konec. Nyní je náš vztah, řekla bych, perfektní, nehádáme se, naučili jsme se oba tolerovat chyby druhého, a řekla bych, že čím jsme spolu déle, je náš vztah lepší - zraje.
Jenže před pár dny jsem byla sama doma, nevydržela jsem a prohrabala jsem mu počítač znovu. Našla jsem tam mj. fotky jeho bývalé, e-maily od "kamarádky" Janičky....atd. Jeho kamarádka mu píše, jak se cítí osamělá, ač má přítele. Co mě šokovalo nejvíc, bylo asi to, že plánuje se s ním vidět (na jedné
párty), kam ovšem chodíme spolu. A taky, že se s ním chce sejít, a zajít na večeři či oběd. Až na tento problém si výborně rozumíme a já ho nechci ztratit. Na jedné straně říká, jak moc mě miluje a že si mě chce vzít a na druhé, ty e-maily a telefonní čísla na x holek.
Strašně mě to trápí a nevím, co si počít. Hodně lidí mi řeklo, že takovýhle chlap se nikdy nezmění. A já sama zastávám názor - podvede-li jednou podvede i po druhé. Myslím, že nevěru (jakoukoli) bych mu neodpustila.

Autor: čtenářka Sabina

Doporučujeme

Články odjinud