Okouzlené zázračnou vůní

4 komentáře

Keegan
24. ledna • 22:18

db0623303ce1b105d092eae3b6020448

erin
22. listopadu • 12:11

pro Julii:
Julie,přirovnání o "ženských z fabriky" mě napadlo momentálně,když jsem ten příspěvěk psala.Víceméně jsem se pozastavila nad tím,že tyto akce doslova vymetají jedny a ty samé tváře,až je to trapné a opravdu to hraničí s vyžírkovstvím.Taky by se mohly trochu střídat,aby to nevypadalo tak blbě.
Ostatně nemusím chodit daleko-v našem městě se každý rok pořádá filmový festival a na recepcích jsem viděla ty tváře,které vidím opakovaně na různých promo akcích.A co tam/na festivalu/ dělají a jak se chovají- ve stylu urvat si nejvíc,co jde,tak o tom psát nebudu.Rozhodně se nedají nazvat dámami když se rozjedou a ukážou,co dovedou.Pohled na ně je lepší než kino.Ale jsem diskrétní a slušná,tak se o tom nebudu vyjadřovat.Jen opakuji,že jsou vyžírky a za tím si stojím.

Julie
21. listopadu • 15:16

erin: nejde o dobročinnou akci pro ženské z fabriky, jde o PROPAGACI;-) Na promo akci jsou zvány známé osobnosti, které značce poslouží jako reklama; nechápu, proč by tam měly zvát "ženské z fabriky", které si to dle tvého osobního mínění zaslouží (??) Uspořádej mejdan (za svoje penízky) a pozvi na něj ty ženské z fabriky.

erin
12. listopadu • 18:03

"Fascinuje" mě,jak tyto akce vymetají pořád jedny a ty samé dámy.A přímo tu kosmetiku fasují-to už hraničí s vyžírkovstvím.
Chápu,že na takovou akci nepozvou ženské z fabriky nebo nemocnice,protože nejsou známé tváře.Ale ony by si to zasloužily více než výše zmíněné dámy,které si takových vůní mohou koupit plnou tašku.Ale proč,když to jde zadarmo.

Doporučujeme

Články odjinud