Okouzlující bytové doplňky ve skandinávském stylu

Okouzlující bytové doplňky ve skandinávském stylu

Trendy ve výzdobě interiérů se vrací zpět k původním tradicím. Bytový design čerpá stále více inspirace na venkově a v národním folklóru. Oblíbenější jsou také vintage a romantické doplňky.

Chcete mít svůj domov jako z pohádky? Připravili jsme pro Vás malou exkurzi po romantickém skandinávském stylu, který všechny tyto trendy dokonale vystihuje. Inspirujte se a zařiďte svůj interiér podle nejnovějších skandinávských trendů. Poradíme Vám, jaké bytové doplňky umocní atmosféru harmonického domova.

Kuchyňské doplňky pro radost z vaření i stolování

Nejoblíbenějšími bytovými doplňky ze Skandinávie jsou beze sporu kuchyňské doplňky , kuchyňský textil a nádobí. Kuchyň bývá přeci centrem každé domácnosti. Okouzlující talíře, hrnečky, šálky s podšálky, čajové konvičky i pečíčí formy vnesou radost do každé kuchyně. Zdobí je okouzlující jemné motivy a krásné barvy. Užijte si hravé vaření i stolování a poznejte jejich půvab. Mezi nejznámější značky doplňků do kuchyně a nádobí ze Skandinávie jsou IB Laursen a Green Gate.

Bytový textil

Pro skandinávský ale také pro Provence styl je typické maximální využívání bytového textilu – koberečky, přehozy, veselé sedáky na židle, polštářky i závěsy. To vše vytváří hřejivou atmosféru domova. Tak např. sedáky na židle jsou sice malým doplňkem, dokáží však dokonale změnit náladu a atmosféru interiéru. Nebojte se barev. Bytový textil ve skandinávském stylu můžete libovolně kombinovat, nebo jej zakoupit ve stejné sérii.

Klepněte pro větší obrázek

Světlo prosím!

Neméně působivé jsou při výzdobě interiéru v skandinávském stylu – lampy, lucerny a svícny. Znáte to z pohádek? I malé světýlko pomůže najít cestu domů. Lampy i lucerny vynikají detailním propracováním a dělají z každého kousku skutečný unikát. Ve Skandinávii je osvětlení velmi důležité, právě proto se můžete na kvalitu těchto doplňků absolutně spolehnout. Lampy a lampičky jsou nejen krásné – ale vždy dokonale funkční.

Kouzlo skryté ve detailech

Kouzlo skandinávského stylu spočívá v kombinaci materiálů, kontrastech barev i drobných motivů. Když se zaměříte na drobné detaily, možná budete překvapeni, jak drobné doplňky dokáží zázraky. Typickým příkladem jsou nábytkové úchytky . Vyráběny jsou z nejrůznějších materiálů, nejčastěji však z porcelánu. Jsou krásně zdobené a v různých barvách. S výměnou nábytkových úchytek proměníte i starou almaru v záviděníhodný kousek. Nábytkové úchytky můžete použít také jako originální háčky na šperky a věšáčky.

Kde seženete originální doplňky v romantickém skandinávském stylu?

V České republice se na tyto doplňky specializuje internetový obchod www.bellarose.cz, který představuje široký výběr, 90% zboží skladem a bezvadný zákaznický servis – rychlé dodání, soutěže, dárky k objednávkám a bonusový systém pro věrné zákazníky. Návštěvu těchto stránek Vám rozhodně doporučujeme. Ikdyž nenakoupíte, jistě tu načerpáte skvělou inspiraci.

Doporučujeme

Články odjinud