Olga (45): Moje dcera se živí erotickými službami. Jsem z toho šílená!

11 komentářů

niki.6
21. března • 11:09

eva.navarra: souhlasím s Rambíšou ... já dětem neuklízím, i kdyby nevím co, takhle bych je nikdy nenaučila se o sebe postarat a zase budou spoléhat na partnerku, že bude za ně uklízet ... vychovávám děti k samostatnosti a nezávislosti a tím pádem je pro mě TABU, abych jim lezla do soukromí. Stejně to očekávám od nich. Neexistuje, aby mi bez mého vědomí lezli do věcí. Je to otázka důvěry a vážení si soukromí druhého.

Rambíša
14. března • 12:47

eva.navarra: Nikdy nelezu do skříní dětí a manžela! Nechci,aby oni tam lezli mně! Každý má právo mít soukromé věci a určitá tajemství,do nichž druhému nic není a nesouvisí to s láskou!

stahor
13. března • 16:39

No a co, práce jako práce. Co by měli říkat rodiče poslanců.:)

Mata69
12. března • 21:06

Když ta starostlivá maminka nezvládala holku když byla malá, jak chce mít na ní vliv když jí je 20?

Mata69
12. března • 20:58

Já už si začínám fakt myslet, že do článků dává redakce ty hrubky schválně! A baví se tím, jestli je všechny najdeme. Přeci není možné, aby člověk, průměrně vzdělaný, živící se psaním článků (no dobře, kopírováním článků) dělal hrubky tohoto typu: "co my říkaly třeba kolegyně v práci".

eva.navarra
12. března • 19:25

Dasa52:
Uklízím skříně svým 25 a 22-letým synům. Kdyby ne, tak by asi samy odpochodovaly. Je to naprosto neiirituje, jen mě. Ale kdybych měla podezření na něco podobného jako paní..tak to pravděpodobně udělám jako ona. Budu cíleně hledat. A jestli vy se bojíte otevřít zásuvku partnerovi, tak potěš koště. Nedivím se, že je jen partner. Dnešní dívky to s muži vůbec neumí..do postele skáčí šipky okamžitě, jakmile jsou požádány, někdy i dřív, ale bojí se otevřít skříň nebo projevit nějaké svoje přání. Manželství je o důvěře a sdílení a mě nikdy nenapadlo se bát otevřít manželovi skříň a poklidit tam. Dokonce jsem o to byla žádána. Ani ve snu by mě nenapadlo, že bych tam na něco tajného měla narazit. Jestli si toto neuvědomíte a nebudete to tak cítit, tak nikdy nezestárnete s milovaným mužem.

Elynor
12. března • 8:13

Tím spíš, že o žádnou náhodu při uklízení nešlo. Tam se vysloveně píše, že dcera si uklízí sama, a matka šla do jejího pokoje cíleně hledat... no tak našla, no. Bohužel je na světě tolik lidí, kteří mají pocit, že mají právo o druhých všechno vědět, a nestydí se si to zjistit. Vlezou všude - do mobilů, počítačů, kapes, skříní, a kdyby mohli, tak snad i do hlavy toho sledovaného by nahlíželi, na co myslí. Smutné.

hankamishka
12. března • 2:40

Elynor: souhlasím...-hned, jak jsem to začala číst, jsem si vzpoměla, že ten článek už tu byl....

Dasa63
11. března • 23:16

Fakt je na světě tolik lidí, kteří se hrabou dospělým dětem a partnerům v soukromí? Nemůžu uvěřit! Okamžitě bych se sbalila a odstěhovala. Nechápu, jak může někdo šmejdit druhému ve skříni. V životě by mě nenapadlo otevřít skříň nebo zásuvku, kde má partner své věci. Pokud bych zjistila, že to někdo udělal mně, sebrala bych mu ihned klíče od svého bytu. Je to hnus. Snad v 10 letech za přítomnosti dítěte uklidit jeho skříň (nebo mu vyházet věci ven, aby si to uklidilo, ale ve 20 a v její nepřítomnosti, to je teda pro mě fakt síla. Ještě že tohle nedělá nikdo z mojí rozšířené rodiny, protože to by asi těžko mohli bydlet všechny 3 generace v mém domě. Snad má každý právo na své soukromí a na svá tajemství.

Elynor
11. března • 23:06

Tohle už tu taky bylo...

mambule
11. března • 20:35

No jenom jestli nekecá a je to jen před kamerou.... Dceři jsem raději dávala i na hadříky a kosmetiku, i když něco si vydělala i na brigádach o prázdninách (souběžně se školou jsem jí brigády dovolit nechtěla). Byla parádivá hlavně na gymplu, na VŠ ji to spíš přešlo, dostala rozum :-) Já strašně nerada nakupuju a tak mi vyhovuje, že už mnoho let můžu nosit oblečení po dceři, nemusím nic shánět a už vůbec přemýšlet o tom, co je "in" - to mě k smrti unavuje a dcera to dělá za mě :-)

Doporučujeme

Články odjinud