Omluva redakce za problémy na Dáma.cz

Omluva redakce za problémy na Dáma.cz

Dámy, máme pro vás špatnou zprávu, za kterou se tímto velmi omlouváme. Kvůli chybě administrátora byla smazána data z celého webu Dáma.cz kromě fotogalerií za posledních 21 dní.

Takže všechny vámi uložené deníčky, diskuse, příspěvky, profily či změny v diskusních nástěnkách a nastaveních od 9. 6. do 26. 6. včetně jsou nyní ztraceny. K této ztrátě informací došlo při zálohování dat, takže je bohužel nemáme z čeho obnovit.

Naštěstí se nám před touto chybou podařilo zazálohovat data z fotogalerií, takže ty budou na webu všechny k dohledání bez problémů. Nyní jsme stránky spustili s informacemi z data z 8. června včetně.

Během pondělí 11. července budeme do stránek postupně doplňovat některá zazálohová data, která se nám podařilo najít - např. vzkazy, dotazy do poraden a nové diskuse. Budou to ty z posledních několika dnů - tedy od 27. do 29. června do 3:00 ráno.

Ještě jednou se vám chceme za tuto chybu omluvit. Jako kompenzaci jsme si dovolili vám všem navýšit limit pro nahrávání fotografií o 5 MB. Doufáme, že to alespoň trochu pomůže zmírnit ztrátu, kterou jste zaznamenali.

Děkujeme za pochopení

Dáma.cz

Doporučujeme

Články odjinud