Ona je muž!

Ona je muž!

Před třemi lety se ještě jmenoval Leandro Cerezo a byl nešťastný. Pak se nechal Leonardo přeoperovat na ženu.Říká si Lea T. a zakázky se mu/jí jen hrnou.

Krátce po náročné operaci a několikaleté hormonální léčbě se stala Lea T. tváří luxusní značky Givenchy a teď i nové kolekce značky Blue Man. „Celé dětství jsem trpěla, cítila jsem se uvězněná v cizím těle. Přála jsem si být homosexuál, to by mohlo mé rodině ublížit méně.

Ale prostě jsem se narodila v mužském těle, které jsem nemohla akceptovat,“ vysvětlila své pocity v populární show moderátorky Oprah Winfrey. „Když začnete brát hormony, začne se vaše tělo během krátké doby měnit. Změní se kůže, vlasy začnou růst, boky se zakulacují. Musíte si zvyknout na to, že se transformujte v někoho jiného.“

Hormonální léčbu zakončila série chirurgických zákroků. Nyní je brazilská modelka múzou Riccarda Tisciho, návrháře prestižní módní značky Givenchy, který několikrát prohlásil, že Lea T. je jeho bohyně. Její exotickou tvář a dokonalé tělo zachytil v kampani pro Blue Man proslulý módní fotograf Terry Richardson.

Foto: www.fashionista.com


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud