6
Fotogalerie

Ondřej Brzobohatý: Lépe mu to jde u kláves než na sportovišti!

Skladatel, hudebník, moderátor a herec Ondřej Brzobohatý (28) měl být jednou z ozdob společensko-sportovního odpoledne Hudebního divadla Karlín v prostorách usedlosti Ladronka. Měl být, ale bohužel, očekávání příliš nesplnil.

V beachvolejbalovém exhibičním zápase, kdy hájil barvy muzikálu Vražda za oponou, podlehl spolu s partnerem, kolegou Petrem Vondráčkem, páru reprezentujícímu další muzikál Jesus Christ Superstar.

Na hřišti sice oba pánové dělali, co mohli, vrhali rybičky, pokoušeli se, většinou marně, o smeče a tvrdá podání, leč vše bylo marno. Soupeř byl prostě lepší.

"No nic, prohra 2:1 není žádná tragédie. Volejbal, i ten plážový, jsem nehrál řadu let, takže občasná nejistota byla vidět. Holt jsem spíše muzikant, než vrcholový sportovec, takže se budu napříště držet svého kopyta," komentoval svůj výkon Ondřej s úsměvem.

Řada hvězd Hudebního divadla Karlín sice na Ladronku dorazila, mnohé i ve slušivých divadelních kostýmech, ale kvůli nejrůznějším kšeftům a vystoupením se zdržela jen krátce a pozvolna se vytratila.

Na vystoupení odchvátal Kamil Střihavka, následovala ho záhy i Ivana Chýlková a zbylí pánové a dámy se věnovali více společenským akcím a degustaci nápojů či krmě, než sportování.

"Pohyb na mně nechtějte. Sport mám raději, když ho provozují jiní. Jsem spíše salonní tip, takže jsem se přišel bavit výkony jiných. A samozřejmě popovídat a popít s přáteli," zhodnotil svou účast na akci Milan Šteindler.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Chcete být sexy? Vyzkoušejte imitaci samodržících punčoch!

Doporučujeme

Články odjinud