5
Fotogalerie

Ondřej Brzobohatý: Nickem Carterem se stal u piva

Syn slavného otce Radka Brzobohatého, muzikant a herec Ondřej (25), se má čím chlubit. V připravované divadelní adaptaci populárního filmu Adéla ještě nevečeřela, která bude mít premiéru 23. října v Divadle Broadway, si zahraje hlavní roli. Bude namyšleným a uhlazeným americkým detektivem Nickem Carterem.

"Nabídku na tuhle roli jsem dostal u piva. Sešli jsme se s Ondrou Brouskem v hospodě, já byl čerstvě ostříhaný a nějak jsem ho zaujal.

Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek

Díval se na mě a pak vyhrknul, dělám muziku k nové hudební komedii Adéla ještě nevečeřela a ty jsi přesně týpek na Nicka Cartera. Trochu jsem na něj vyvalil oči, ale bylo vidět, že to myslí smrtelně vážně," řekl Korzu Brzobohatý.

Tisková konference k muzikálu Adéla ještě nevečeřela

Dal si prý čas na rozmyšlenou, ale když mu Brousek přehrál skladby, které pro představení složil, už neváhal a kývl. A to i přesto, že se jako herec pro hudební komedie zrovna necítí.

Tisková konference k muzikálu Adéla ještě nevečeřela

"A navíc mne trošku rozhodilo, že bych měl hrát roli, v níž si tak skvěle vedl Michal Dočolomanský," přiznává Ondřej. "Je to tedy pro mne výzva. Čeká mne skvělá práce s výbornými profesionály, takže se strašně těším." Ondřej Brzobohatý se v titulní roli bude střídat s Alešem Hámou. Komisaře Ledvinu ztvární Ladislav Potměšil, jedná se ještě s Rudolfem Hrušínským a Vlastimilem Zavřelem.

Tisková konference k muzikálu Adéla ještě nevečeřela

Šíleným vědcem Rupertem Von Kratzmar bude Richard Benzen a pravděpodobně i Jiří Langmajer, Jan Budař či Martin Dejdar. O sladkou Květušku se podělí Zuzana Norisová a možná i Jitka Čvančarová. Režisérem představení a textařem je Radek Balaš.

Doporučujeme

Články odjinud