Ondřej Hejma moderátorem soutěže Chcete být milionářem?

Úspěšná soutěžní show Chcete být milionářem? se vrátí na obrazovky TV Nova s několika novinkami i novým moderátorem. Cílem změn je oživit celkovou image pořadu, který patřil k nejsledovanějším programům. Diváci se mohou na návrat oblíbené soutěže těšit v dubnu.

Praha 16. února 2005 – Novým moderátorem soutěže bude známý novinář, překladatel, muzikant, zpěvák a textař Ondřej Hejma (narozen 3. 2. 1951), který byl kromě jiného velmi populárním porotcem v první řadě soutěže Česko hledá SuperStar.

Absolvent sinologie a angličtiny na filosofické fakultě UK pracoval po studiích v reklamní agentuře, v roce 1987 se stal pražským zpravodajem americké agentury AP, jako muzikant začínal s Ivanem Hlasem ve skupině Žízeň. V roce 1978 založil Žlutého psa, s nímž natočil sedm alb. Koncem roku 2004 vydal album své alternativní skupiny L. L. Jetel.

Zájemci o účast v pořadu Chcete být milionářem? se budou moci přihlašovat také pomocí SMS (dříve jen po telefonu) a připravuje se i soutěž pro diváky u televizních obrazovek o 50 000 Kč. Rozhodne-li se hlavní soutěžící využít nápovědu publika, diváci i moderátor uvidí, jak hlasuje příbuzný či přítel, který přišel soutěžícího podpořit.

zdroj: Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud