Ondřej Ruml: Makám na svalech, ale jde to ztuha!

Ondřej Ruml: Makám na svalech, ale jde to ztuha!

Zpěvák Ondřej Ruml (30) na sobě tvrdě maká. A není divu. Jak tvrdí, strašně nerad totiž prohrává! S autorem muzikálu Hamlet, Jankem Ledeckým, se vsadil o lahev dvanáctileté whisky, že do obnovené premiéry zmíněného díla (22. března v Divadle Broadway) zvětší horní objem svalů na rukou o tři centimetry.

"Jde to ztuha, ale nevzdám to. Kromě víkendů jsem denně v divadle, kde zkoušíme, a pak ještě zůstávám na výuku a trénink šermu. Laikovi by se mohlo zdát, že je to brnkačka, ale opak je pravdou. Štít váží čtyři kila, k tomu meč a neustále se musím krýt, vyrážet, poskakovat, takže jsem za pár minut pěkně splavený. Cítím, že jsem opravdu zesílil. Jak je to ale s nárůstem svalové hmoty na rukou, zatím nezkoumám, na to je ještě čas," vysvětlil zpěvák Korzu.

Jak prozradil, aby nic nezanedbal, dává si do těla i po "pracovní době". Třikrát týdně si večer zajde do posilovny, kde nejen zdvihá činky, ale absolvuje cvičení na nejrůznějších "mučicích" nástrojích.

"No, dělám, co se dá, abych nejen vyhrál sázku, ale abych měl tělo vypracované jako kolega zpěvák Vašek Noid, s nímž Hamleta alternujeme. Moc dobře by asi nevypadalo, kdyby jednou byl na jevišti svalovec a podruhé střízlík. Ještě uvidíte," s úsměvem uzavřel Ondřej Ruml a odkvačil trénovat šerm.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Potvrzeno! Jovanka Vojtková čeká miminko!

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud