Ondřej Ruml přibral pět kilo kvůli novému albu!

Ondřej Ruml přibral pět kilo kvůli novému albu!

Zpěvák Ondřej Ruml (29), který dosáhl druhého místa v soutěži X Factor v roce 2008, nyní vydal sólový debut Proměna. "Dva a půl roku jsem rodil první desku. Trvalo mi to tedy dost dlouho, připravoval jsem si ji sám, nikdo mi neradil, co tam má být, a co ne," říká Korzu spoluautor textů a hudby.

Na desce zpívá, doprovází se na bendžo, a nechybí ani Rumlův duet s divadelní partnerkou Lucií Šoralovou. Díky přípravě své debutové Proměny si prý vylepšil svůj zjev.

"Já jsem byl totiž šíleně hubený, všichni mi tvrdili, že musím nějaké to kilo přibrat. Jídlem se mi to snad ani nepodařilo, ale díky přípravě svého alba, což mě velice bavilo, jsem najednou ztloustl o pět kilo. Teď mám sedmdesát jedno kilo, což jsem nikdy neměl, a měřím sto devadesát čtyři centimetry," vysvětluje zpěvák.

Ondřej Ruml hraje a zpívá v muzikálu Johanka z Arku v pražském Divadle Kalich a zazářil také na scéně Státní opery v lyrikálu Michala Horáčka Kudykam. Ale do komerčních muzikálů se příliš nežene.

"Chtěl bych se víc věnovat divadlu, to mne přitahuje. Hraji také ve Švandově divadle v Merlinovi. Do muzikálů se moc necpu. Práce v nich je jako ve fabrice. A ve fabrice jsem už pracoval v Německu jako takový podržtaška. Proto nechci být v prostředí, které mi fabriku připomíná," dodává Ruml.

ČTĚTE TAKÉ:
Kamila Nývltová: Milostné trable neřeší!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud