Opojné dárečky

Opojné dárečky

Čas Vánoc se neúprosně blíží a s ním i nákupní horečka při vybírání těch nej dárků. Zapomeňte na uspěchané okolí a ponořte se do světa plného opojných vůní v přepychovém balení a načerpejte inspiraci k dárkům pro své blízké a třeba i pro sebe.

Marně hledáte originální dárky pod vánoční stromeček? Toužíte udělat radost něčím krásným, co bude dělat radost nejen ve Štědrý den? Svou pozornost byste měla zaměřit na voňavé dárkové sety, které potěší nejen obsahem, ale i krásným balením. Letošní parfémové sady patří mezi ty nejvychytanější – zdarma získáte exklusivní tělové přípravky, na které byste ani nepomyslela. Ale nejen to, na výběr máte i stylové doplňky zvučných jmen. Proto neváhejte a vydejte se po stopách, které končí v provoněném království.

napsat Ježíškovi

Třpytivý křišťál

Květinová harmonie

Svěží luxus

Ženský luxus

Rozkošná závist

Svůdné tajemství

Pravidla svádění

V hřejivém objetí

Síla lásky

Dokonalá dvojice

Jiskření emocí

Radost ze svobody

Hra plná kontrastů

Muž nosící vůni Boss Soul zn. Hugo Boss je přímo studijním příkladem kontrastů – světlo a stín, svůdnost a tajemno, rozum a emoce. Žádný div, že je duší svůdce, byť tak na první pohled nemusí působit. K jeho zbraním patří fascinující mužná síla, skrytá, ale přesto přítomná v jeho pohledech a gestech. I sestavování vůně připomíná hru. První dojem obstarává výbuch třpytivé průzračnosti svěží citrusové kombinace bergamotu a mandarinky, kterou vzápětí ztlumí pikantní "temná" špetka černého pepře, anýzu a kardamomového oleje. V srdci převládají hřejivě aromatické, kořenité tóny sladce vonícího muškátového květu, levandule, semínek koriandru a skořice. Duši vůně tvoří dynamický kontrast mezi sladkými a dřevitými nótami – mezi tradicí a moderním stylem. Vůni exotického dřeva tamboti, které je jemnější než častěji používané santálové dřevo, dodávají temnější podtón pačuli a cedr, zatímco vetiver – klasická složka pánských vůní - ji odlehčuje. Poté vstupují do hry hřejivé fazolky tonka a v samém závěru dodávají vůni na živočišné svůdnosti ambra a pižmo. Tato dárková sada udělá dojem! K mužné toaletní vodě Boss Soul je přibalena sportovní kšiltovka s logem oblíbené módní značky Hugo Boss.

autor: simona

Doporučujeme

Články odjinud