Orientální nábytek? Proč ne!?

Orientální nábytek? Proč ne!?

Odborníci na bytový design se shodují, že k nejdokonalejším nábytkům patří klasický čínský nábytek. Je nejen praktický, ale oplývá i nadčasovou krásou. Čínské nábytkové manufaktury jej proto vyrábějí dodnes.

Taková malovaná orientální skříň či komoda s důmyslnou sestavou šuplíčků má šanci se stát středobodem každého evropského bytu, i toho vašeho.

Máme pro vás horký tip! Už jen několik dní zbývá do konce speciální akce obchodu s nábytkem, který vyprodává skladové zásoby s pozoruhodnými kusy nábytku z dalekého Orientu.

Tento obchod vybírá přímo z čínských truhláren ty nejkrásnější kousky a dováží je do Česka. Během měsíce listopadu uspořádal prodejní akci v Holešovické tržnici (hala 39, hned u bočního vjezdu z ulice Komunardů) pro ty, kteří si rádi zboží nejprve důkladně osahají. A pozor – v pondělí a úterý 29. - 30. 11. zde bude většina zboží s poloviční slevou!

Levnou překližku tu nenajdete, jen pravé masivní dřevo, navíc krásně zdobené. Za cenu srovnatelnou s levným evropským velkoobchodem tu můžete získat autentickou exotiku i některé starožitné kousky. Více na www.odaliska.cz.

ČTĚTE TAKÉ:
Chcete zhubnout? Jezte jablka!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud