Originální reportáž z 1.ročníku Wellness plesu

Originální reportáž z 1.ročníku Wellness plesu

Vážení čtenáři v Hotelu PRAHA se konal dne 23.února od 20 hodin a jelo se do 3 ráno WELLNESS PLES pořádaný APR & Wellness Clubem.

Přinášíme vám originální reportáž z 1.ročníku WELLNESS PLESU

Vážení čtenáři v Hotelu PRAHA se konal dne 23.února od 20 hodin a jelo se do 3 ráno WELLNESS PLES pořádaný APR & Wellness Clubem.

Bohatý a inspirující program připravila společnost Wellness Club - propagující aktivní životní styl.http://www.tulak.cz/_recenze/ples/2.jpg" align="right" width="160" height="200">

Galavečerem provázela sympatická moderátorská dvojice MIKI Zima and Paula WILD. Pro ty, kteří výše jmenované neznají, rád stručně představím. MIKI Zima je zakladatelem Wellness Clubu a spolu s APR pořadatelem prvního ročníku plesu. Paula Wild je jedna z nejznámějších českých žen v erotickém průmyslu, kterou jistě znají všichni příznivci erotiky. Tato moderátorská dvojice nenechala nikoho pochybovat o složení programu. Rozjezd zahájila Paula rozhovorem se zástupcem APR p.ing. Milanem Šmídem, který bezmála 300 návštěvníků přivítal a popřál všem dobrou zábavu.

http://www.tulak.cz/_recenze/ples/3.jpg" align="left"> Poté se připojil i MIKI a obeznámil všechny přítomné s myšlenkou Wellness Plesu a poté již představil a poděkoval sponzorům dnešního večera. Poté nám zazpívala Helena Vondráčková píseň Dlouhá noc, ovšem kdo čekal známou zpěvačku byl překvapen protagonistou Travesti Show, který předvedl opravdu brilantní kreace za které byl odměněn vřelým aplausem. http://www.tulak.cz/_recenze/ples/4.jpg" align="right" width="32" height="32">



Dalším bodem programu bylo vyhlášení "Desítky sportovců Svazu kulturistiky a fitness ČR ".
Jaké bylo umístění?


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/5.jpg" align="left">


Na 10. místě se umístil:
Michal Klimo, Fit Klub Ludvík Praha

  1. ME mužů: 4.místo nad 90kg

Cenu předával p.Minařík za nepřítomného Klima cenu převzala pí.Sukupová



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/6.jpg" align="right">


Na 9. místě se umístila:
Barbora Benešová, Fitness Bára Hodonín

  1. MS žen, fitness a párů: 4. místo nad 160cm

Cenu předával p.Čech



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/7.jpg" align="left">


Na 8 místě se umístil:
Ivan Horáček, City Fitness Centrum Hořice
MS masters:3. místo, MČR masters:1. místo nad 50 let, MČR mužů,žen a párů: 3. místo do 90kg.
Cenu předávala sl.Hamzová



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/8.jpg" align="right">


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/9.jpg" align="left">


Na 7. místě se umístila:
Barbora Mašková, Fitness AVE Přerov
MČR dorostenek: 2. místo do 52kg, MČR fitness-juniorky: 2. místo, MS juniorek ve fitness: 1. místo do 160cm.
Cenu předával p.Kotrba

Tato slečna se stala také Talentem roku - cenu jí předal George Lemieux "ataše Kanady"


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/10.jpg" align="right">

Na 6. místě se umístila:
Barbora Mrázková, Fitness Bára Žatec
MČR mužů, žen a párů: 1.místo nad 57kg, ME žen,fitness a párů: 1.místo do 57kg, ME žen,fitness a párů: 3.místo v párech.
Cenu předával p. Šaman



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/11.jpg" align="left">



Na 5. místě se umístil:
Václav Kváča, Factory Pro Praha
ME mužů: 2.místo do 70kg, MS mužů: 10.místo do 70kg. Cenu předávala sl. Boláčková




http://www.tulak.cz/_recenze/ples/12.jpg" align="right">


Na 4. místě se umístila:
Zdena Razýmová, Profi Fitness Eva Plzeň
MS žen, fitness a párů: 2.místo nad 57kg, MS žen, fitness a párů: 4.místo v párech
Cenu předávala pí. Sukupová



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/13.jpg" align="left">


Na 3. místě se umístila:
Gabriela Kubešová, Fitness AVE Přerov
MČR fitness: 1.místo nad 164cm, absolutní vítězka, ME žen, fitness a párů: 1. místo nad 160cm, MS žen, fitness a párů: 3. místo nad 160cm.
Cenu předával p.Patyk



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/14.jpg" align="right">


Na 2. místě se umístila:
Eva Labuňová, SK Morava Kroměříž
MČR mužů, žen a párů: 1. místo do 57kg, ME žen, fitness a párů: 1. místo do 52kg, ME žen, fitness a párů: 5. místo v párech, ME žen, fitness a párů: 2. místo do 52kg, MS masters: 2. místo
Cenu předával p. Minařík



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/15.jpg" align="left">


Na 1. místě se umístil:
Dan Pechánek, Fitness Hard Core Praha
ME mužů: 10. místo do 80kg, MS mužů: 1. místo do 75kg.
Cenu předával p.Pešát, prezident Svazu kulturistiky a fitness




http://www.tulak.cz/_recenze/ples/16.jpg" align="right">



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/17.jpg" align="left">

Před vyhlášením prvních třech byla do programu vložena exhibice dvojice Hadrovský + Böhm, především Radek Hadrovský je znám jako trojnásobný mistr světa ve fitness WNBF Atlantic City, USA 1998, 1999 a mistr světa ve free style karate SAKEV 1995.
Vystoupení na vrcholové úrovni zaujalo všechny v sále nejen vzhledem k veselým prvkům v sestavě, ale především díky náročné kombinaci cviků.



http://www.tulak.cz/_recenze/ples/18.jpg" align="right">




První část programu byla zakončena hudebním blokem Orchestru J.Váchy, který zde hrál k tanci i poslechu. Následně se hosté odebrali na RAUT. Kdo by očekával hromadný boj o největší kus žvance by byl zklamán, přestože zde trénovaní sportovci byli v menšině jistě by byli oni vítězi u mís a táců. Ovšem všichni přítomní se chovali tak jako by se právě vrátili z večeře a čekají pouze na moučník. Proto se dostalo na všechny a to i na ty kteří diky svým povinnostem se dostali k mísám později. Právě ti kteří byly oceněni jako nejlepší desítka sportovců přicházeli ke stolům mezi posledními a způsobně stáli ve frontě na delikatesy.



Po uspokojení chuňových buněk došlo v programu na uspokojení i oka a to především pro pánské osazenstvo, ale možná i pro některé dámy. Následovalo profesionální vystoupení striptérky TERRY, jejíž taneční kreace i zapojení diváků do odkládání svršků bylo vkusné a sklidilo obdiv všech přítomných. Následoval další taneční blok za doprovodu orchestru J. Váchy.http://www.tulak.cz/_recenze/ples/19.jpg" align="left"> Další bod programu byl obestřen tajemstvím - z reproduktorů se ozvala znělka "Bonton Home Video uvádí film Univerzální voják". Zraky všech přítomných se otočily na schodiště, na kterém se odehrával veškerý program, a po tomto schodišti do zvuků znělky scházela nic netušící dáma pokročilého věku, která s programem neměla nic společného. Diváci spontálně zareagovali bouřlivým aplausem. http://www.tulak.cz/_recenze/ples/20.jpg" align="right">Dáma stále nechápajíc, že tento aplaus vyvolala, pokračovala po schodech dolů a nepohnula ani brvou. Když začal smích a aplaus polevovat z boční strany schodiště se vyřítil ten, pro koho byla znělka určena - Univerzální voják jako když slezl z plátna, pouze pušku nahradila obrovská stříkací puška, kterou použil na přihlížející dav. Jednou dávkou pokropil vše co stálo před ním a poté překvapil po druhé, když za doprovodu hudby započal odkládat svou uniformu. Až nyní bylo všem jasné, že se pořadatelé takto revanšovali ženám za strip Terry, stripem Roberta.


Říkáte si nějak se nám to rozjelo do erotiky, máte pravdu také moderátoři si toho byli vědomi a tak následovala v programu změna. Volba MISS WELLNESS PLES 2001. Ptáte se kdo zasedl v porotě? Tak například předsedou poroty byl sympatický a zodpovědný Petr Osten, manažer Cardiofitness II a dále Jakub Strakoš - mistr světa v aerobiku, Mirek Cipra - Mistr republiky v kulturistice a přítel Pauly Wild, Petr Messani - astrolog.


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/21.jpg" align="left">


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/22.jpg" align="right"> Pro deset vybraných finalistek byly připraveny upomínkové ceny od firmy Wella.

Všechny finalistky čekaly dva úkoly. První - vybrat si z diváků partnera pro druhý úkol.Druhý - tančit s partnerem na hudbu hrající orchestrem. Mělo to ovšem háček, v průběhu tance se měnil rytmus a tak vznikal na parketu zajímavý chaos ze kterého nakonec vítězně vzešly tři absolutní finalistky.

http://www.tulak.cz/_recenze/ples/23.jpg" align="left">


Pro získání času k hodnocení porotců byla v programu připravena další kulturní vložka. Hit Ilony Csakové, Tornero opět v podání skvělé slečny Shaily a v sále bylo vidět, že Travesti Show má nejen své kouzlo ale i početné příznivce.


Dalším bodem programu, zajímavým pro všechny přítomné, byla módní přehlídka připravená Radmilou Pachovskou. Její svěřenkyně předvedly kolekci http://www.tulak.cz/_recenze/ples/24.jpg" align="right">spodního prádla v kombinaci s kožichy firmy Kudláček. Dívky scházející po schodišti dolů oděné do krásných kožichů v cenách blížících se 100 000 Kč. Dole kožichy předaly asistentovi a předvedly to poslední co skrývalo jejich nahotu a to prádlo firmy Lena. Jistě mnoho přítomných dam přemýšlelo o doplnění domácího šatníku nějakým novým modelem.


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/25.jpg" align="left">

Po módní přehlídce došlo na vyhlášení MISS WELLNESS PLES 2001 - z titulu, šerpy, krásné korunky a zlatého prstýnku, prostě hodnotných cen věnovaných hlavním sponzorem volby MISS a to salónem ALEXANDRO z OD Kotva se nakonec radovala sympatická doktorka Lucie Zabadalová.
Co následovalo: ještě jeden strip a na závěr Lesbo Show. Kdo vydržel a zůstal do konce, tak si před druhou hodinou ranní mohl ještě zatančit a kdo ne, tak třeba na druhém ročníku - MIKI Zima nám za Wellness Club potvrdil tradici a zároveň přemístění Wellness Plesu do důstojného prostředí Obecního domu, na Nám. Republiky, takže v březnu 2002 naviděnou .


http://www.tulak.cz/_recenze/ples/wel.jpg" align="MIDDLE" alt="" border=0 width=400 height=286>   http://www.tulak.cz/_recenze/ples/26.jpg" align="MIDDLE" alt="" border=0 width=250 height=200>

Na Wellness plese pro vás nafotil a postřehy posbíral
Březina Petr alias KOBRA
www.drp.cz/sport

zdroj: Tulak.cz

Doporučujeme

Články odjinud