Oslavte svátek zamilovaných v jiné historické době!

Oslavte svátek zamilovaných v jiné historické době!

Pro zamilované páry jsou v Zámeckém resortu Dětenice připraveny speciální balíčky, které obsahují nejedno překvapení. Vybrat si můžete hned ze čtyř možností a strávit v Zámeckém resortu Dětenice romantický víkend sedlácký, měšťanský, královský nebo dokonce císařský.

Nechte se rozmazlovat ve Středověkém hotelu a v Hotelu Rustikal a zažijte dobrodružství v krčmě!

V měšťanském romantickém víkendovém balíčku se ukrývá přivítání džbánkem vína, tříchodová hostina v nezapomenutelné středověké krčmě a přenocování v unikátním Středověkém hotelu, který je jako jediný v České republice zapsán do sítě unikátních hotelů celého světa.

Pokud chcete strávit víkend ve středověku jako králové, není to nic nemožného. Na uvítanou Vám naservírujeme číši sektu a talíř s vybraným ovocem, pro dámu bude připravena krásná kytice květů, které k romantickému víkendu jistě patří. Poté nahlédnete do míst, kde se vaří speciální dětenické pivo lásky a do zámeckých komnat barokního zámku. Tříchodová večeře je připravena i pro královské návštěvníky. Noc ve Středověkém hotelu a ranní snídaně servírovaná přímo ve Vašem pokoji bude dokonalou tečkou za královsky stráveným víkendem.

Jestliže si chcete dopřát ještě větší luxus a péči než měli králové, můžete si vybrat císařský romantický víkendový balíček. Po přivítání sektem a květinami Vás pozveme k hodovnímu stolu, kde okusíte chutnou krmi a hrdlo svlažíte domácím pivem. Poté Vás čeká noc v hotelu a ráno se budete bát na zámku při prohlídce za doprovodu strašidel. Absolvujete také prohlídku zámeckého pivovaru a muzea piva a na degustaci vína jste srdečně zváni do zámeckého sklípku Malá Morava, kde můžete potěšit chuťové pohárky 20 druhy vín. Po přenocování ve Středověkém hotelu můžete nahlédnout přímo do pohádky, na zámku se totiž ubytovala Šípková Růženka a čeká na princův polibek a na Vaši návštěvu.

Pokud chcete zvolit klidnější variantu, můžete strávit příjemný víkend v Hotelu Rustikal a povečeřet v příjemném prostředí pizzerie. Druhý den jste zvaní na hodování do krčmy a na prohlídku zámku a pivovaru. Pokud přijedete v úterý, středu nebo čtvrtek můžete získat zvýhodněný venkovský balíček, který zahrnuje ubytování, víno na pokoji a středověký program s večeří.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na únor 2011!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud