Osm z deseti obyvatel požaduje páteční zákaz jízdy kamionů

21 komentářů

prodavac Jarda
3. července • 11:05

No to je zase napad,kteryho vola mohlo napadnout,ze by se meli zrusit kamiony a vozit zbozi vlakem nebo lodi.Az si budete chtit jit koupit treba do tesca jidlo tak si ho nejdriv pudete s ty lode nebo vlaku rucne odnosit do kramu aby ste si ho pak mohli koupit,protoze jak je asi kazdymu normalne myslicimu cloveku znamo tak ani vlak ani lod az ke kramu nedojedou ani nedoplujou.Vas chytry lidi bych to zbozi nechal vsechno odnosit do tech kramu pekne rucne,kdyz prece ty kamiony vubec nepotrebujete..Nebo by se snad zrusily vsechny obchodaky a chodily by ste nakupovat na lod nebo do vagonu??NO TO BUDE PARADA!!!!To se spis obejdem bez takhle blbych lidi nez bez kamionu

janinka
3. července • 9:49

mam doma kamionaka a rocni dceru ktera svyho tatu vidi skoro jednou za 14dni a ted diky zakazu jizdy v patek se muze stat ze ho uvidi jeste min.Prijde mi,ze zakaz chtej jenom lidi ktery o tom vubec nic nevedi.Nikdo si neuvedomuje,ze sou to taky lidi,maj doma rodiny a chteli by bejt s nima.A ty lidi ktery ted nejvic rvou ze chtej zakaz jizdy bych na pul roku do toho kamionu posadila aby konecne zjistily co to obnasi,asi by se jim to brzo prestalo libit kdyby misto z rodinou na chatu zustali trcet nekde celej vikend v aute protoze byl zakaz jizdy!!Lidi vzpamatujte se,to uz je skoro omezovani lidskych prav,vzdyd vy tem chlapum vlastne zakazujete vratit se domu!!!!!!!!!

Martin Karasek, scan
18. července • 20:48

Tak teda poslouchejte vy douty hlavy co jste nikdy nesedel v kamionu ani jako spolujezdec!!!! Jezdit teda nebudem jak chcete.Konec koncu nám to moze byt i jedno kdyz na to prijde ale vy ridici osobaku nebudete mit kam jezdit sopovat bo kamiony nejezdi proto aby jeho sofer mel co delat a nenudil se doma u rodiny ale proto ze vy co nejezdite s kamione jste chamtivi a porad nekam lezete nakupovat. Volove my litame pro vas tak si to konecne uvedomte!!!!!!!!!!!!!!! Dejte zakaz trebe na pet dni v tydnu.My si sice nevydelame ale vy se treba hlady poserete. Nebudete mit co na sebe atd!!!! Namachrovanci nevydelate ani na popodru na kterou zakazem jizd poslete tisice ridicu a delniku z fabrik!!!!! pracujte si jako manazeri,reditele a jiny namachrovany vedouci funkce ale bez nas a bez kamionu jste vsichni v riti tak si to vsechno konecne domyslete duty hlavy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robert
4. března • 12:10

Dobry den....tak ze tech osm lidi z deseti co nechtej patecni provoz kamionu musej byt debilove kdyz nechapou ze i ridic kamionu chce byt take doma z rodinou a ne kvuli patecnimu zakazu aby ridic kamionu stal nekde na parkovisti.

Daftruck
28. září • 15:18

Tak jo, omezte jizdu kamionu. Pak by taky bylo dobre, Zavrit v patek odpoledne vsechy hypermarkety. Tak Od 15-18h, aby se usetrila el. energie. To je konec. Pryc z tyhle zeme....!!!! Jeste ze jezdim venku, tam je pohodicka a klidek... ZADNA BUZERACE!!!

Gaba2
11. září • 17:20


Jezis co je to za blby napad??!!! Kdo to kdy videl, ze by zase mel byt nejaky zakaz pro kamiony!! Dalnice jsou zdevastovane, protoze jsou blbe udelane....neni to jen kamionem. Myslim si, ze lide hlavne nadavaji, ze jsou k vuli nim zacpy, coz chapu....neni super sedet nekde za kamionem v zacpe, ale to se musi proste vydrzet! SISKA...promin, ale jak se muzes kamionu bat??!!!! Nerikej mi, ze jsi jedna za zenskych, ktera kdyz je ve meste a ma projet mezi kamionem a autobusem zavre oci :o))) HARPIE, no to je napda, lodni doprava....a na zbozi jako jsou potraviny budes cekat jak dlouho? a jak cerstve je budes chtit?? No napad jak prase!!! HEL, no kdyz nekdy vidim, jak nektere zenske ridi, tak bych je za volant taky nepustila!! Promin, ale ze vychodil zvlastni skolu v dnesni dobe nic neznamena. A jak uz tady psalo par lidi, meli by jste si to vyzkouset a pak neco kritizovat! Kdyz ma chlap rodinu a vidi deti 1-2x za tyden, aby vydelal alespon nejakou kacku a ted by mu to praci chteli vzit.....no opravdu napalici. Musim rict, ze mi taky kamiony nekdy lezeou na bednu a mam jich plne zuby, ale delaji proste praci. Komu vadi, tak at na silnice nejezdi a jezdi vlakem nebo lodni dopravou :o)) Omlouvam se za sloh, ale opravdu se nemuzu prestat divit, co se v CR dokaze vymyslet za debilitiny, uz vidim jak by se v UK zakazalo kamionakum jezdit??!!! :o))

slev
8. září • 19:08

Každý by si měl tu práci vyzkoušet. Sedět celý měsíc za volantem a pak se třeba kvůli pátečnímu zákazu jízdy nedostat konečně domů k rodině. Řidiči kamionů mají opravdu tvrdý život a vydělané peníze jim není co závidět. Víkendový řidiči, kteří vyrážejí v pátek na svoje chalupy jsou možná daleko nebezpečnější než vetšina těhle řidičů profesionálů.

velvira
8. září • 12:04

Nás tuto neděli málem zabil "gruzavik" na vylidněné lesní silnici. Problém je, že nás musel vidět; svítili jsme si a on taky. Přestože jsme vlezli do trávy vedle krajnice, projel tak 10 cm od nás. A pak jel jeden ještě zpátky, taky tak blízko, pokud to nebyl ten samý-stejně osvětlený. Dobrodružství. Komu ten průkaz vydají, jakou mají zodpovědnost ví Bůh.

šiška
8. září • 10:02

Kdyby bylo po mém a měla tu moc,kamiony bych úplně zrušila.Hrozím se jich když jedu vedle nich po dálnici.Jsou si toho vědomi že se jich každý bojí (té jejich velikosti)a taky se podle toho chovají.Naše vláda,milionáři a miliardáři by jim měli nechat udělat zvláštní silnice.Bezpečnost a život lidí by měla být na prvním místě.

Hel
7. září • 22:41

o5 :-) ... no právě že vím, jak to funguje. Mám švagra. Tupej je jak bambus a vychodil zvláštní školu. A co dělá??? jezdí s kamionem. Pochybuju, že by takovej dement, jak je můj švára, prošel nějakými složitými testy.

vapader
7. září • 21:41

Podívejte se jak to funguje v Evropě a potom něco zakazujte. Zase na svým dvorečku??

Harpie
7. září • 19:40

POTREFENÁ HUSA SE VŽDYCKY OZVE:-)))

o5 :-)
7. září • 18:43

4Hel:hmm ale za volat nemůžou dát každého vola,kdo k nim přijde do firmy:-)musí projít testy,těžkými...ale to asi vy,lidi,kteří o tom ví houby a jen umí kritizovat,nepochopíte...dálnice jsou možná zdevastované,ale není to jen kamiony,ale i osobaky...a nevím no,jako kdo jezdí více jako prase,jestli kamion,který může jet nanejvýše 90km/h a nebo osobácích,který si může jet třeba 200km/h??!tak lepší je opravdu držet jazyk za zuby a neříkat blbosti,když nikdo neví o co jde..:-)

dan
7. září • 15:58

Take at lidi mysli na ty zamestnance kamionu bude to pro ne nevihodny a pujdou od korita a je vystridaji idici s rumunska madarska a ty nas tady akorat zabijou nA DALNICI

Harpie
7. září • 9:50

HEL,díky za stejný názor:-)))

Hel
6. září • 20:05

Kdyby kamioňáci nejezdili jako hovada, tak by zákaz nebyl. Já jezdím často po dálnici a vidím, jak se předjíždějí z pomalého pruhu, plná neplná čára, je jim to fuk. A když firma na kamion posadí každývo vola, který se k nim hlásí, tak se nedivím, že to tak na silnicích vypadá.
Já bych je na dálnici nepustila vůbec, ať to zboží firmy pošlou vlakem.

Harpie
6. září • 15:16

S kamióny je to katastrofa,často cestuji,mimochodem též služebně,ale dálnice jsou v šíleném stavu,nejhorší je D1,a kamioňáci jezdí jako prasata:-)))Chápu,že někdo to vozit musí,ale proč to nelze řešit třeba lodní dopravou:-)

:-)
6. září • 13:18

NO hajzli z vrchu...Mám přítele řidiče,a vím jaké to je- nejen ten zákaz...lidi,kteří neví jaké to je jet 9 hodin "skoro" v kuse by měli,s prominutím,držet hubu a krok.Je to docela únavná práce,někdo si řekne lehká,ale vůbec...je to podle mě i o zodpovědnosti...no ale když někteří lidi umí o tom jen blábolit tak at si kecaj,ale budou toho litovat...hezký den

Ivu
6. září • 11:09

Ja nepracuju v doprave, ani neznam moc ridicu kamionu, ale taky mi to prijde jako blbost..je potreba myslet na ty chudaky ridice, kteri kolikrat nevidi svou rodinu kolik dni a pak jeste tohle zdrzeni..

ja
6. září • 10:09

JA kazdy mesic dovezu z evropy do cech nekolik tun elektroniky. Jak je mozne se cesi jsou tak zaostali lide ze si neuvedomujou jako jinde v evrope ze kamion jezdi kvuli toho aby rozmazlenym prasatum vozil vsechnomozne az pod nos. Zas nejste vy cesi v osobakach tak dobri ridici aby ste tu mohli nadavat na kamionaky kteri jezdi po cele evrope kde ridici se s nimi naucili jezdit nemaji s tim problem jenze u nas na dalnici samy blb co nevi ani k cemu kamion slouzi natoz aby vedeli jak tezke je ho ridit

evra
6. září • 7:55

víte co , já pracuji v dopravní firmě a docels mě ten zákaz děsí...většina firem pracuje do pěti hodin, tam je problem že by už řidiči nemohli nakládat - firmy budou mít zboží které se bude hůřeprodávat - a mohla bych pokračovat měl by se nechat zákaz na původní 17 hod. o řidičích ani nemluvím že se jich plolvina nedostane v klidu domů...

Doporučujeme

Články odjinud