Osobní strážce deodorant

Osobní strážce deodorant

Horké dny představují krásné období, kdy se můžeme oblékat do jásavých barev, které vyniknout právě na sluníčku a opálené pokožce. Také sebou přinášejí starost o deodorant, o kterém je třeba přemýšlet stejně pečlivě jako o výběru trička.

Zvolit si správný deodorant-antiperspirant vyžaduje trochu času a dostatek informací. Kdo stojí o skvrny na oblečení? A už vůbec nikdo nestojí o nepříjemný zápach, který i v současné době, kdy je trh přímo zavalený kosmetikou, není bohužel nic výjimečného. Dokonce i evropské výzkumy řadí Českou republika na nejnižší místa v používání deodorantů a antiperspirantů. Průměrný Čech spotřebuje ročně pouze 1,5 balení, za naší spotřebou jsou už jen Rumuni a Rusové. Oproti tomu průměrný Angličan spotřebuje téměř pět balení ročně. Ačkoli procento žen, které se hlásí k používání deodorantů a antiperspirantů, je 71 %, Češi nepoužívají deodoranty jako součást každodenní hygieny. Jejich použití je u většiny národa spíše příležitostnou záležitostí. U mužů se hlásí k používání deodorantů či antiperspirantů jen 49 % z nich. Což jsou opravdu alarmující čísla.

V minulosti se tělesné pachy většinou maskovaly parfémy. Současnost preferuje používání antiperspirantů a deodorantů. Antiperspiranty omezují činnost potních žláz tím, že vedou ke stažení povrchové rohoviny a brání tak vzniku potu. Vlastní deodorační účinek je dán přítomností bakteriostatických, baktericidních přísad a kyselého pH. Oproti tomu deodoranty jen překrývají pach a nesnižují tvorbu potu. Jejich účinek je krátkodobý a je třeba je používat několikrát denně.

Malý ale šikovný Praktické vajíčko s příjemnou vůní se vejde do každé kabelky a je tak vždy po ruce. Díky unikátnímu systému otočení o 180°C jsou antiperspiranty Radox vždy připraveny k okamžitému použití. Kulička nikdy nevyschne a navíc tekutinu spotřebujete opravdu až do poslední kapky. Pro ženy a dívky, které milují svěží vůní ovoce, je tu novinka Vitamin & Care. Kvalitní mléčné proteiny a vitamin E ochrání pokožku před podrážděním a dodají ji výživu. Nezanechává bílé skvrny na oblečení, poskytuje pocit sebejistoty po 24 hodin. K dostání také antiperspirant ve spreji se stejnou vůní.

Jogurt ve spreji Pokud věříte, že blahodárné výtažky z jogurtu jsou součástí tajného elixíru mládí, pak dobře děláte. Výtažky z rostlin nebo přírodní účinky mléčných proteinů jsou velmi dobře známé a jejich využití v kosmetice sahá do dávné historie krásy, kosmetiky a lidového léčitelství. Širokou nabídku „jogurtových“ sprchových gelů, pěn, tekutých mýdel, kuličkových či tuhých antiperspirantů značky Fa nyní doplní i historicky první deosprej s jogurtovými proteiny. Deospreje Fa Jogurt Aloe Vera a Fa Jogurt Vanilka s výtažky z jogurtu pomáhají pečovat o pokožku a dodávají jí jemnou svěžest. Deospreje Fa Jogurt s výtažkem z jogurtu byl vyvinuty speciálně pro péči a pocit jemné svěžesti pokožky. Navíc efektivně regulují pocení, spolehlivě chrání před vlhkem v podpaží, tělesným pachem a poskytují dlouhotrvající příjemný pocit svěžesti po celý den. Zároveň jsou k pokožce velmi šetrné, protože neobsahují alkohol. Deospreje Fa Jogurt si můžete zakoupit ve dvou voňavých variantách Fa Jogurt Aloe Vera s pečujícím výtažkem z rostliny aloe vera a Fa Jogurt Vanilka s jemnou vůní vanilky.

Povzbuzující svěžest celý den Aktivní, ambiciózní, nezávislé a spontánní… takové jsou mladé samostatné ženy a dívky 21. století. Je pro ně důležité cítit se svěží, pečlivě upravené a vyzařovat své vnitřní sebevědomí. Tyto ženy zbožňují pocit svěžesti po ranní sprše a touží, aby jim vydržel co nejdéle. A právě proto přichází značka Nivea Deo s novou řadou antiperspirantů Energy Fresh, která je přímo nabitá energií a svěžestí. Nová osvěžující, vysoce účinná antiperspirační formule obohacená o povzbuzující výtažky z citronové trávy nabízí energickou svěžest po celý den. Tato 24hodinová ochrana je maximálně šetrná i k jemné pokožce podpaží. Při každé aplikaci zaručuje antiperspirant Energy Fresh úžasný dlouhotrvající pocit extra svěžesti obohacený o mladistvou ženskou vůni. Základ vůně tvoří aroma cedrového dřeva, mošusu a fialka, které poskytují zaručený pocit dlouhotrvající účinnosti. V samotném srdci je potom obsažena smyslná vůně růže, růžového dřeva a broskve. Vrchol vůně je doménou ovocných plodů: jablek, grapefruitu a citronu, zaručující tu správnou dávku svěžesti.

Doporučujeme

Články odjinud