6
Fotogalerie

Osvěžení pro horké dny!

Horké letní dny jsou jako dělané pro posezení s přáteli, zahradní párty či oslavu pouze ve dvou pod širým nebem. Zpříjemněte si takové chvíle míchanými drinky, které si navíc připravíte sami a můžete se blýsknout před svými přáteli.

Bianco se sodou a jahodami

Ingredience: 1 díl Cinzano Bianco čerstvé jahody soda led

Návod k přípravě: Do sklenice na míchané nápoje naplněné ledem nalijte Cinzano Bianco. Dolijte sodou a přidejte kousky jahod. Zamíchejte a dopřejte si svátek.

Slunečnice

Ingredience: 2 cl slivovice 4 cl bílý vermut 3 cl pomerančový sirup 10 cl pomerančový džus dolít tonikem

Návod k přípravě: Do sklenice na míchané nápoje s ledem nalijte slivovici, vermut a pomerančový džus. Přidejte pomerančový sirup a dolijte tonikem. Zamíchejte a dopřejte si pohodu.

Ztracený ráj

Ingredience: 2 cl slivovice 2 cl broskvový likér nebo broskvová vodka 1 cl sirup grenadina nebo jahoda 1,5 cl citrónové šťávy dolít jablkovým džusem

Návod k přípravě: Do sklenice na míchané nápoje s ledem nalijte slivovici, broskvový likér nebo broskvovou vodku, sirup grenadina či jahoda a citrónovou šťávu. Zamíchejte a dopřejte si pohodu

Pro řidiče a abstinenty: nealkoholické pivo (nejen) pro ženy

Osvěžte si léto nezaměnitelnou ovocnou chutí nealkoholického nápoje Bavaria. Běžné přeslazené limonády jen stěží zaženou žízeň. Voda zase neuspokojí vaše chuťové pohárky.

Nápoj je díky svému netradičnímu složení ideálním pro zahnání žízně a načerpání energie, zažene únavu a zajistí rovnováhu vašeho organizmu v horkých dnech. Obsahuje přírodní pramenitou vodu, ječný slad a chmel dodávají potřebné vitaminy a minerály.


ČTĚTE TAKÉ: Když mi nedáš, dostaneš pár facek!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud