Osvěžující letní divadelní hrátky

Osvěžující letní divadelní hrátky

Hrátky milostné, manželské, slovní i hudební nabídne i letos přehlídka Letní hraní v Divadle Bez zábradlí. Od 6. srpna do 9. září tu diváci mohou zajít na představení, která jsou v průběhu roku obvykle vyprodána.

V divadle vystoupí například Simona Stašová, Veronika Žilková, Veronika Freimanová, Karel Heřmánek, Jiří Bartoška, Martin Stropnický a další známí herci. Program Letního hraní doplní koncert Roberta Křesťana se skupinou Druhá tráva, kde vystoupí legenda americké country a fenomenální hráč na foukací harmoniku Charlie McCoy, nebo dvě představení 100 let tanga, příběh velké lásky věnované ohnivému argentinskému tangu. Vstupenky lze koupit přímo v podkladně divadla nebo v obvyklých předprodejích.

„Zatímco ostatní divadla v létě lákají na otevřené scény s trochu nevyzpytatelným počasím, my zveme na hravé komedie s oblíbenými herci a také na osvědčené zpěvácké a hudební stálice, které zaručeně pobaví,“ říká manažerka Divadla Bez zábradlí Hana Heřmánková .

Přijít podívat se můžete na rozvernou italskou komedii Luigiho Lunariho Tři muži na špatné adrese v režii Borise Ščedrina a Bohumilem Kleplem a Zdeňkem Žákem.

Ke stálicím programu patří i hra Každý rok ve stejnou dobu autora Bernarda Sladea. V hlavních rolích věčných milenců excelují Veronika Freimanová a Zdeněk Žák.

K oblíbeným milostným komediím patří dále hra úspěšného britského dramatika Alana Ayckbourna Kdes to byl(a) v noci? Hlavních rolí se s gustem ujali Josef Carda, Rudolf Hrušínský, Veronika Freimanová a Jana Švandová.

Klepněte pro větší obrázek

Více na www.bezzabradli.cz

Doporučujeme

Články odjinud