Otřesný vánoční dárek rozzuří každou druhou ženu

Otřesný vánoční dárek rozzuří každou druhou ženu

Výběr vánočního dárku není vhodné podceňovat. A nevyplácí se zanedbávat v tomto ohledu především ženy. Utěrku, mop či vrtačku pochopí jako vtip jen málokterá žena. Podle britského průzkumu je každá druhá žena schopná kvůli nevhodnému vánočnímu dárku partnera opustit. Pokud je vztah dlouhodobější, pak se to odrazí minimálně v posteli.

Průzkum nákupního portálu Ask Her Friends vyzpovídal na sedmnáct set žen. Polovina z nich přiznala, že by se rozešla s přítelem, kdyby dostala dárek, který postrádá jakýkoli nápad nebo vyjadřuje sobeckou snahu rychle výběr odbýt.

„Některé ženy přitom tvrdí, že dostaly k Vánocům utěrku na monitor, mop, zahradní substrát, míchačku na maltu či zastřihovač vousů,“ píše Daily Star citující autory průzkumu.

Čtvrtina žen v průzkumu si postěžovala, že nedostává od partnera žádné dárky, pět procent vdaných žen předstírá pro klid v domácnosti, že je vánoční dárek parádní.

„Ženy však za skutečně povedený dárek muže většinou potěší vřelými city a ochotou milovat se. Za vhodný vánoční dárek odmění muže sexem sedm z deseti žen,“ tvrdí autoři průzkumu.

Doporučujeme

Články odjinud