8
Fotogalerie

OTTO zasilatelství: Módní trendy jaro 2005

Ani se nenadějete a váš zimní šatník bude muset uvolnit místo vzdušnějším jarním modelům. Ne všechno, v čem jste se ještě loni cítila jako hvězda, bude i letos „in“. Co by ve vašem jarním šatníku nemělo zcela jistě chybět?

Vyberte si z nové jarní kolekce největšího zásilkového obchodu OTTO zasilatelství – www.otto-zasilatelstvi.cz.

Veselé jaro s potisky

Módní návrháři OTTO nenechali bez potisku ani centimetr látky. Květiny, puntíky, pruhy, kostky, nápisy – to vše z vás udělá rozzářenou hvězdu jarní ulice. Vše navíc nahrává těm odvážným, které nezaváhají kombinovat i zdánlivě neladící vzory. Napadají vás kombinace, které byste si dříve na sebe nevzala za nic na světě? Tak to bude určitě ta pravá kombinace pro tuto sezónu. Takže směle do toho, milé dámy.

Internetový obchod s módním zbožím pro ženy www.otto-zasiatelstvi.cz je pro vás otevřen 24 hodin denně. Radost si tak můžete udělat třeba hned.

Pruhované jako zebry

Kouzelné proužky – správně zvolený směr či šířka proužků dovedou vaši postavu změnit k nepoznání. Svislé a tenčí proužky vám mohou ubrat až několik nežádoucích kil, naopak vodorovné a širší proužky vaši postavu měkce zaoblí. Pokud jste menší postavy, svislé proužky spolu s vyššími podpatky z vás udělají ženu s výškou modelky.

OTTO zasilatelství slaví letos 5. výročí svého působení v České republice. Soutěžte s OTTO a získejte jeden z 5 automobilů KIA Picanto nebo další hodnotné ceny. Více na

Kraťasy

Svět opět odhalí nohy. I sportovněji laděné šortky se stanou vhodnou součástí oblečení a to nejen pro chvíle sportu, ale třeba i pro vaše obchodní jednání.

Zaregistrujte se k odběru novinek OTTO a získejte jako první informace o nových kolekcích, slevách a speciálních akcích. Registrujte se na www.otto-zasilatelstvi.cz/prihlasit/

Vzpomínky na Afriku

Khaki barva v odstínech od pískové až po hnědozelenou – to jsou barvy, se kterými zažijete pravé safari každý den. Safari styl bude jedním z hitů letošního jara.

Oblečte se s OTTO podle nejnovějších módních trendů a za příznivé ceny – www.otto-zasilatelstvi.cz

Doporučujeme

Články odjinud