Ovesné vločky: Zdroj prebiotik i léčivá potravina (+ recept na křupavé krusli)

monada
21. března • 22:22

Jen malý dodatek ovesné vločky nejlépe působí ve střevech uvařené žádné jen na sucho nebo nabobtnané, Uvařené vytvoří takový sliz a ten lahodí střevům .Můj muž ji ovesné vločky na slano se zeleninou já na sladko s ovocem.Moje dcery byly odchované na vývaru ovesných vloček ten jsem dávala do sunaru místo vody a pak i na mixované kaši se sunarem. Jelikož sunar hodně zatvrzoval stolici tak vločky pomáhaly se dobře vy..ka..kat.Holce tvrdila dětská doktorka ať malé nedává vločky , že odvápňují , že by moje dcery byly odvápněné to jsem si nevšimla.A to pily ten sunar s vločkama dost dlouho.
Hezký den

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud