Padesátnice svedla teenagera, souložili v autě před chrámem Páně

Padesátnice svedla teenagera, souložili v autě před chrámem Páně

Téměř padesátnice Montreia Barney z Payson City v americkém Utahu svedla šestnáctiletého zajíčka. Rozdala si to s ním ve svém autě - a to přímo na parkovišti před místním stánkem Božím…

Skandál, k němuž došlo v roce 2010, se nyní provalil a dnes devětačtyřicetiletá Montreia Barney čelí obvinění ze sexuálního obtěžování mladistvého.

"Paní Barneyová v té době pracovala jako tajemnice ctihodné školy Mt. Nebo Jr. High School. V létě zmíněného roku se do Payson City vrátil tehdy šestnáctiletý bývalý žák uvedené školy, aby se viděl s někdejšími spolužáky," uvádí server shortnews.de.

Tehdy se setkal i s paní tajemnicí Barney, která mohla být jeho matkou. Věkový rozdíl ale zjevně nehrál roli. Ti dva spolu nejprve měli sex "po telefonu". To jim ale bylo příliš málo, a tak se domluvili, že se spolu pomilují skutečně.

A stalo se… "Sešli se na parkovišti před kostelem a v autě paní Barney pak vášnivě souložili. Všechno prasklo poté, co si hřešícího páru všiml - kolem procházející bratr svedeného školáka," píše zmíněný server.

Paní Barney ve zmíněné škole už nepracuje. Možná, že ji vbrzku čeká zcela zásadní změna v jejím dosavadním, téměř pět desetiletí trvajícím životě. Není totiž vyloučeno, že za ní zaklapne vězeňská brána.

Foto: Facebook.com

ČTĚTE TAKÉ:
Valeria Lukyanova, Barbie z Ukrajiny

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

Doporučujeme

Články odjinud