Russell Crowe

Russell Crowe

Russell Crowe
Christian Bale
Christian Bale
Mike Myers
14
Fotogalerie

Paltrow, Norton, Heigl: S jakými herci se na placu nedá vyjít?

O tom, že některé slavné osobnosti mají opravdu hvězdné manýry, není pochyb. Na plátně možná vypadají jako pohodoví sympaťáci, za kamerami se s nimi spolupracuje velmi těžko. Které herecké hvězdy nebývají ve štábu zrovna oblíbené?

Russell Crowe (53)

Rodák z Nového Zélandu vyhrožuje nejen svému personálu, ale i kolegům z branže. Často se pere a uráží lidi na sociálních sítích. Jednou dokonce po telefonu vyhrožoval filmovému producentovi, že ho zabije.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 7

Christian Bale (43)

Představitel Batmana je další talentovaný herec, který svou práci bere velmi vážně. Je – stejně jako Edward Norton – příliš velký puntičkář a vedle toho je i dost náladový. Na filmovém plátně bývá rozhodně okouzlující, ale je dřina s ním spolupracovat.

Pokračování 3 / 7

Mike Myers (54)

Každý, kdo někdy pracoval s Mikem Myersem, ví, že vyjít s ním není jednoduché. Herec má výbušnou povahu a často se chová jako utržený ze řetězu. Jeho střídání nálad je pověstné. Režisérka Waynova světa, ve kterém Myers hrál, dokonce najala osobní asistentku, která stála mezi ní a Mikem, aby se s ním během natáčení nemusela bavit.

Pokračování 4 / 7

Gwyneth Paltrow (45)

S americkou herečkou Gwyneth Paltrow prakticky nelze dlouhodobě spolupracovat. Zaměstnává lidi nesmyslnými požadavky a vzteká se, pokud nedostane přesně to, co chce. Jednou dokonce požadovala, aby personál filmového štábu otřel kapky ve sprše, aby do ní mohla vlézt.

Pokračování 5 / 7

Katherine Heigl (38)

Herečka je známá tím, že veřejně kritizuje lidi, s nimiž pracuje, a má na ně směšné požadavky. Oba tyto faktory byly hlavními důvody, proč musela opustit známý televizní seriál Chirurgové.

Pokračování 6 / 7

Edward Norton (48)

Edward Norton svou práci bere velmi vážně. Je sice velmi profesionální, ale na druhou stranu až příliš upjatý. Má tendenci všechny neustále kontrolovat a napomínat, aby vše klapalo podle předepsaného plánu.

Pokračování 7 / 7

Steven Seagal (65)

Akční herec Steven Seagal je údajně patologický lhář. Vymýšlí si historky o svém soukromém životě a fabuluje prakticky o všem, co vypustí z úst. Nikdo s ním nechce spolupracovat, protože se mu nedá věřit ani nos mezi očima.

Po jakých schopnostech touží slavní? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud