Pamela Andersonová se loučí se světem

Pamela Andersonová se loučí se světem

Svým příznivcům způsobila šok. Vnadná záchranářka z Pobřežní hlídky Pamela Andersonová při svém vystoupení v nekonvenční televizní americké Howard-Stern-Show zčistajasna prohlásila: "Mám před sebou pět, možná deset let života!"

Přestože o svůj život bojuje šestatřicetiletá Pamela jako lvice a odmítá se smířit s verdiktem lékařů, těžká nákaza žloutenkou typu C jí dává nehezky zabrat. Koncem loňského roku se musela kvůli účinné terapii vyrovnat s jejími vedlejšími následky, jež připomínaly nejhorší formu chřipky, provázené horečkou či náhlými ataky bolesti, nemluvě o vypadávání vlasů.

Zřejmě silná vůle a odpovědnost, již cítí vůči oběma malým synkům Brandonovi a Dylanovi, umožnily Pamele, aby se krátce nato objevila na veřejnosti ve své tradiční roli blonďatého vampa, před nímž muži padají na kolena. Sehrála ji nejen na plesu ve vídeňské opeře, ale také při natáčení lechtivých reklamních spotů. S nepohasínajícím úsměvem na rtech, který vděčně zaznamenávaly přítomné kamery.

Teď už jí začíná úsměv poněkud pohasínat, zejména při vzpomínce na prapříčinu všeho trápení. Podle jejího názoru za vším stojí její bývalý manžel Tommy Lee. "Nakazil mě krátce po svatbě, když jsme se nechali tetovat stejnou jehlou. Neupozornil mě, že trpí nebezpečnou hepatitidou," tvrdí Pamela. A právě tato její forma končí ve dvaceti procentech případů smrtí, způsobenou selháním funkce jater.

Nelze se proto divit, že nejistá budoucnost vzbuzuje v Pamele oprávněný strach, a snaží se spíš o rekapitulaci dosavadní pozemské pouti. Největší obavy však má o osud obou dětí, které se narodily ze svazku dvou nakažených lidí. Ani nejnovější lékařské výzkumy totiž nedokáží vyloučit, že nemoc není dědičná. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud