Pánská kosmetika

Pánská kosmetika

Dávno již přestalo platit, že správný muž o sebe nepečuje a je cítit silně po potu. Chlap současnosti o sebe umí pečovat, elegantně voní a rozhodně mu není lhostejný jeho vlastní vzhled. Pánská kosmetika, to nejsou jen parfémy, ale mnohem více ...

Pleť Tým složený z předních odborníků na problémy lidské pokožky vyvinul převratný, dokonale jemný přípravek, který mužskou pleť nejen hydratuje, ale udržuje i v kondici. Kromě toho ji i lehce tónuje, takže váš obličej vypadá při každodenní aplikaci, jako kdybyste se právě vrátili z aktivně prožitého víkendu – odpočatí a plni energie. Boss Skin Healthy Look face lotion je klíčem k tomu, jak vypadat dobře 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. Emulze dodává pleti přirozený, zdravý vzhled, aniž by jakkoliv prozrazoval, že ho bylo dosaženo pomocí kosmetiky. Nepůsobí jako klasický samoopalovací krém, po jehož nesprávné aplikaci se mohou na tvářích objevit nepřirozeně oranžové skvrny či pruhy, neobtěžuje nepříjemným zápachem ani nevyžaduje žádnou dodatečnou hydrataci. Splňuje představy mužů o kosmetice – snadno se aplikuje a rychle, nenápadně působí. Mění i odmítavý vztah mužů ke kosmetice, protože se snadno a rychle aplikuje a dosahuje postupných, ale dobře identifikovatelných výsledků.

Deodorant Vůně potu podle některých vědců rozhoduje o výběru partnera, který nám buď voní, nebo ne. Víte, že existuje rozdíl mezi pocením žen a mužů? I když je ženská pokožka citlivější na teplotní změny, je na ní ve srovnání s mužskou daleko méně potních žláz. Pot mužů mívá daleko výraznější aroma, protože je na jejich pokožce více bakterií, a také se víc potí. Ale ruku na srdce, co myslíte – která žena by stála o muže s nevábně vonícím podpažím, a to navzdory tomu, že vůně potu rozhoduje právě o výběru partnera? Jemná vůně tělového deodorantu-antiperspirantu ProVibe od Avonu s chladivým účinkem se hodí na každodenní použití a nezáleží na tom, co váš protějšek tento den právě čeká. Deodorant antiperspirant je dodáván ve spreji a bez alkoholu. Nezanechává skvrny na oblečení, spolehlivě chrání svého nositele po celý den.

Tělo I muži rádi pečují o své tělo a problematické partie. Zatímco ženy se potýkají s celulitidou, na kterou používají nejrůznější krémy, gel a masážní strojky, muži zase touží po pěkně vyrýsovaných svalech. Pro to však potřeba zcela nová kosmetika, jenž respektuje jejich potřeby. Exkluzivní novinku pro pány, kteří chtějí mít krásné a pevné tělo, představuje Zpevňující gel na břicho pro muže. Gel na břicho z řady Oriflame Men dodává tonus pokožce v oblasti břicha. Navíc pomáhá rozpouštět tukové buňky a zpevňuje pokožku. Obsahuje kofein, který stimuluje rozpouštění tukových buněk a kreatin, který podporuje energii svalových buněk. Dále obsahuje ženšen, který stimuluje a osvěžuje pokožku. Gel se rychle vstřebává a výsledky jsou viditelné již po 4 týdnech.

Vlasy Šarm vlasů v barvě soli a pepře je stále hitem a většina mužů s ní sklízí úspěch, protože dodává nejen důvěryhodnost, ale při precizním střihu vlasů také elegantní švih. A právě SP Just Men Silver Shampoo je ideální pro zvýraznění této barvy. Díky jeho jasné tmavě modré konzistenci a speciálním reflexním pigmentům získají vlasy zralého muže působivý stříbrný lesk a barvu. Profesionální řada SP od Welly nabízí vedle široké nabídky pečujících a stylingových přípravků tónovací šampón pro pánské šedivé vlasy se stříbrným leskem, který jemně myje a současně neutralizuje žluté odstíny. Jedinečnost šamponu SP Just Men Silver Shampoo je postavena na vysoce účinné anti-ageing technologii proti stárnutí s vitamíny a se speciálními reflexními pigmenty, které tlumí žluté nádechy barvy vlasů a dodávají vlasům jedinečný stříbrný lesk. Vlasy jsou navíc hydratovány a je posílena jejich přirozená odolnost.

Vůně Hollywoodská celebrita, temperamentní Španěl Antonio Banderas nejen skvěle hraje, tančí a zpívá, ale také ohromuje svým vytříbeným vkusem, smyslnou elegancí a energickou spontánností. Tyto své vlastnosti uplatňuje na stříbrném plátně a také při tvorbě úspěšných vůní. Nejinak je tomu i u třetí linie nazvané Mediterráneo, která vzdává hold modernímu muži středního věku – jeho přirozenosti, životnímu stylu a vnímání světa, který jej obklopuje. Stylová a přitom plná radostí – taková je svěží kompozice šťavnatých ovocných a pikantně kořenitých tónů, které dohromady vytvářejí jedinečnou kompozici Mediterráneo. V úvodu nás překvapí osvěžující sprška provoněná bergamotem a čerstvým zázvorem, po které následuje mořský akord jemně přiostřený právě rozemletými zrnky pepře. V základu se mužný vetiver snoubí s hřejivými tóny ambry a ušlechtilého pižma. Dominantní zelená barva elegantně zaobleného flakónu podtrhuje celkový pocit svěžesti a relaxace, zatímco měděný odstín na jeho uzávěru symbolizuje kvalitu a solidnost, kterou ještě podtrhuje použití dřevěného detailu.

Účes Bez výjimky všichni muži říkají, že chtějí vypadat dobře, nicméně pokud možno s co nejmenší námahou a rychle. Tuto svou filozofii vyznávají také v oblasti úpravy vlasů, nároky na stylingové přípravky jsou opravdu vysoké. Požadovaný účes musí spolehlivě fixovat, příjemně vonět a nesmí vlasy slepovat a už vůbec ne se nepříjemně aplikovat. Nový pánský Speed power gel od Nivea Styling splňuje nejen všechny tyto požadavky, ale dokáže i mnohem víc!Je správnou volbou pro každého muže, který hledá maximální efekt a minimální úsilí. Nové polymerové složení s extra hustou konzistencí nabízí ultra silné zpevnění během několika vteřin a spolehlivě udrží tvar účesu po celý den. Nové složení s vitaminem B3 vlasy nevysušuje a je šetrný i k pokožce hlavy. Gel zároveň neulpívá na prstech.

autor: Simona Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud