Justin Timberlake a Jessica Biel. Zpěváka bude stát půl milionu dolarů, když herečce zahne Profimedia

Justin Timberlake a Jessica Biel. Zpěváka bude stát půl milionu dolarů, když herečce zahne Profimedia

Justin Timberlake a Jessica Biel ale vypadají stále zamilovaně Profimedia
Jay-Z a Beyoncé už ustáli nevěru, kterou v předmanželské smlouvě nemají Profimedia
Beyoncé dostane za každé dítě pět milionů dolarů Profimedia
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones jsou velmi majetný pár Profimedia
14
Fotogalerie

Papír na manželství: Které slavné páry mají předmanželskou smlouvu?

Manželství slavných osobností často nemají dlouhé trvání. I proto je často v jejich zájmu, aby došlo k podepsání předmanželské smlouvy. Jaké požadavky se v ní objevují nejčastěji a kdo ji podepsal?

Jessica Biel a Justin Timberlake 

Zpěvák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel spolu začali chodit v roce 2009 po udílení Zlatých Glóbů. V roce 2011 se na chvíli rozešli, brzy se ale zase dali dohromady a o rok později se vzali. Předtím ovšem podepsali předmanželskou smlouvu. Ta mimo jiné uvádí, že pokud bude Justin nevěrný, zaplatí Jessice půl milionu dolarů. Herečka se údajně děsí toho, že přibere, což by podle ní mohl být důvod, proč by ji Justin podvedl.

Pokračování 2 / 7

Beyoncé a Jay-Z 

Zpěvačka Beyoncé a rapper Jay-Z se dali dohromady v roce 2000, kdy bylo Beyoncé pouhých devatenáct let. O osm let později se během přísně utajovaného obřadu vzali. Ale pokud by náhodou do budoucna zjistili, že jeden druhého už tak bláznivě nemiluje, měli záložní plán. Podle předmanželské smlouvy měla Beyoncé dostat pět milionů dolarů za každého narozeného potomka.

Pokračování 3 / 7

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Herec Michael Douglas požádal herečku Catherine Zetu-Jones o ruku v roce 1999 a svatba proběhla o rok později. V předmanželské smlouvě stálo, že pokud se pár v budoucnu rozvede, Catherine obdrží necelé tři miliony dolarů za každý rok jejich manželství. V současné době by si přišla na nějakých padesát milionů dolarů. To zní jako slušná suma, ovšem v porovnání s jejich společným majetkem je celkem zanedbatelná. Jmění manželů totiž údajně činí 290 milionů dolarů!

Pokračování 4 / 7

Nicole Kidman a Keith Urban

Bývalá manželka Toma Cruise herečka Nicole Kidman se v roce 2006 podruhé vdala za country zpěváka Keitha Urbana. V jejich předmanželské smlouvě se píše, že by Keith měl rok co rok vydělat minimálně 640 tisíc dolarů. Jelikož byl ale v minulosti závislý na kokainu, tak v případě, že by se někdy dotkl jakýchkoliv nelegálních drog, ze svého výdělku neuvidí ani dolar, protože půjde na konto jeho manželky. Nicole si tímto způsobem pojišťuje, aby Keith zůstal čistý.

Pokračování 5 / 7

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan

Zakladatel sociální sítě Facebook Mark Zuckerberg má se svojí manželkou Priscillou Chan předmanželskou smlouvu, která se překvapivě vůbec netýká peněz. Zaměřuje se na jejich soužití a ukládá manželům, že spolu musí strávit sto společných minut a jít jednou týdně večer na rande. Během jejich společně stráveného času se nesmí ani jeden z nich podívat na Facebook. Je sice hezké, že jejich předmanželská smlouva se netýká peněz, na druhou stranu, není smutné, že na to, aby spolu trávili čas, potřebují podepsat papír?

Pokračování 6 / 7

Denise Richards a Charlie Sheen

Když se dva slavní herci brali, chtěla se Denise pojistit, že jí Charlie bude věrný, a tak se do jejich předmanželské smlouvy dostala položka o nevěře. V případě, že by byl Charlie nachytán při podvádění, měl Denise zaplatit čtyři miliony dolarů. Charlie Sheen byl totiž známý hollywoodský sukničkář a toto nebylo jeho první manželství. Také to nebylo poprvé, kdy jeho předmanželská smlouva obsahovala položku o nevěře.

Pokračování 7 / 7

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Ke svatbě zpěvačky Jennifer Lopez a herce a režiséra Bena Afflecka nakonec vůbec nedošlo. Ben ji zrušil právě kvůli předmanželské smlouvě! Nelíbila se mu tam totiž položka o tom, že by svoji nastávající manželku nesměl podvádět. Asi dobře věděl proč. Později se totiž oženil s herečkou Jennifer Garner, kterou podvedl s chůvou jejich dětí.

Doporučujeme

Články odjinud