Par Excellence bodovala v Brně

10 komentářů

Riola
14. dubna • 10:20

ještě se omlouvám za chby-psáno ve spěchu :o)

Riola
14. dubna • 10:19

No teda!Je vidět že národ česky je absolutně anti-umělecký.To vás některě nenapadlo (nepočítám ty, kteří mají stejný názor jako já), že i v módě se děla rozdíl mezi tím co si vezmete do práce, mezi tím co se nosí na pres a mezi tím co slouží pouze jako reprezentace módního návrháře.Právě takovéhle modely (hlavně ten poslední) slouží jako reklama návrháři a vždy se najde nikdo kdo je koupí (pokud jsou prodejné).A jestli tu máte bystrá očka (očemž u některých jedinců silně pochybuju) tak byste si mohli všimnou že když celý jeden model rozeberete na jednotlivé kusy oblečení, tak se dají i bežně nosit chce to jen trochu kreativity a nápadu (což někteří jedinci opět postrádají.Podle mě jsou to naprosto originální "hadýrky" a s trochou nápadu i pro běžné nošení. P.S.:podívejte se doma do zrcadla a zamyslete se nad svým oblečením zda nechodíte příliš nudně a okoukaně oblečení, a pak teprve začněte kritizovat opravdové originály, vy věční kritici originálu :o)

alicka
6. dubna • 19:44

jezii:D:D to si vsichni myslite ,že si tohle nekdo oblikne?? jasne ze ne tohle jsou modely z prehlidky k normalnimu noseni se z toho vybere to "nej":D:D:D kdyby se tohle melo nosit tak ty firmy krachnou:D:D:

duhovavíla
26. března • 11:58

Tak s tím souhlasím,ráda se oblíkám originálně a hlavně kreativně,občas na mě lidi zle zírají,ale pak se najde spousta takových,kteří mě i na ulici osloví a pochválí "ohoz":)A to mi vynahradí zlé kukuč a zase mám chuť tvořit :)

Natali
24. března • 20:28

Řekla bych, že Vaše názory jsou vždy z pohledu jedné strany, a to té své, podle Vás té správné. Myslím, že každý má právo na svůj názor a proto mě připomínka-nechápu jestli jste fakt takový hlupáci nebo to jen ze sebe děláte přijde přehnaná. Ale myslím, že máte pravdu. My češi jsem příliš upjatí. Četla jsem nejeden článek o frontách na zahájení prodeje nových kolekcí ve Francii či USA a u nas nová kolekce nevzbudila zájem. Tyto šaty se mi ale líbí a myslím, že kdybych vypadala jako ty krasavice na fotkach a měla penize, rozhodně bych se koupi nebranila.

!!!!!!!!!!!!!
24. března • 18:52

Skoro všichni, co tu píšete své komentáře opravdu vůbec nechápu jestli jste fakt takový hlupáci nebo to jen ze sebe děláte.Vymyslet kreativní a opravdu originální šaty je mnohem složitější a rozhodně zajímavější než nějaké nudné oblečení, které potkáte na ulici desetkrát a všechno uplně stejné a pro uplně stejné lidi jako jste vy,vy lidi bez nápadu a uměleckého vkusu.Je mi z toho zle myslela jsem že lidi s názorem :TAK TEDA NEVIM, KAM SE TOHLE NOSÍ už v dnešní době nejsou ale jak vidim tak sem se spletla.

jajkal
24. března • 10:30

no damy asi vam HOUTE COUTURE nic enrika vidte? To se nedivim, nebot na modnich molech v Milane, NY, Parizi atd vidite jen HOUTE COUTURE pak je pret-a-porter a pak az bezna konfekce. Ale to je pro vas asi novinka.

duhovavíla
17. března • 16:52

A nenapadlo vás,že zde nejde jen o běžné nošení,ale o umění?Obraz od velkého mistra také nemáte ne zdi a nerozčilujete se,natož abyste ho sebou chtěli někam nosit.Umění radost pro oči a nitro...rozhodně to nemá být fádní a bez emocí,jako to co se bez fantazie nosí na ulici...

Arlena
16. března • 20:30

To je otřesné, chtěla bych vidět statistiku kolik lidí na tom má a kam to nosí. Chtělo by to uvést také jednou modely pro normální lidi a ne pro smetánku, která neví za co utratit peníze, nazdar.

kopretina04
16. března • 9:58

Tak teda nevím, kam se tohle nosí....

Doporučujeme

Články odjinud