Pár kapek k mládí

Pár kapek k mládí

Pokožka podléhá změnám počasí, celkovém rozpoložením mysli a citlivě reaguje také na péči, jakou jí poskytujete. Tam kde běžné ošetření vodou a krémem již nestačí, nastává čas na vysoce účinná séra obsahující silně koncentrované látky pro krásu a mladistvost.

Již sám název napovídá, že ten přípravek vede k perfektní pleti. Ovšem nyní je lepší a účinnější než kdykoliv předtím. Nový Perfectionist [CP+] již během dvou hodin výrazně zjemňuje rýhy a dodává mladiství vzhled pro každý typ pokožky. To vše díky obsahu peptidů vyrovnávajících a opravujících vrásky, které zvyšují tvorbu kolagenových vláken – složky zajišťující pevnost pokožky.

Sérum vychází z faktu, že se pleť během dne mění, hodinu od hodinu se na jejím povrchu projevu únava. K tomu dochází kvůli poklesu přirozeného napětí a neustálého pohybu svalů. Tato kombinace vede k viditelnému prohlubování rýh, závažnému zvýrazňování vrásek a tmavnutí. Pleť proto vypadá unavená, zašedlá a ochabnutá. Inovovaný přípravek z laboratoří Estée Lauder okamžitě po aplikaci vyplňuje vrásky z jedné strany na druhou, čímž zmenšuje jejich hloubku. Unikátní technologie ihned rozptyluje světlo, tak eliminuje viditelnost rýh a stínů. Speciální směs antioxidantů jako jsou extrakty z moruše, grepu a Scutellaria na blednutí vzhledu stařeckých skvrn.

Perfectionist je lehce navoněn zelenými bylinami smíchanými s nádechem bílého jasmínu, vonných pivoněk a růžových okvětních lístků. Pořídíte ho za 2400 korun za 30 ml nebo 3300 korun za 50 ml séra.

Immuniste, elixír mládí, je péče Kéraskin s průkopnickou technologií chráněnou 9 patenty. Procystein byl vybrán pro obnovení rovnováhy na buněčné úrovni: posiluje a vyrovnává antioxidační ochranu pokožky a tím pomáhá buňkám v obraně proti volným radikálům. Pro-Xylane ve velmi vysoké koncentraci cíleně působí na obnovu harmonie buněčné komunikace. Pro-Xylane podporuje syntézu sítě vláken, které se podílejí na komunikaci mezi fibroblasty a keratinocyty, mezi jednotlivými fibroblasty navzájem a mezi keratinocyty navzájem. Komunikace mezi buňkami a jednotlivými vrstvami pokožky se optimalizuje. Pleť je okamžitě pružnější a každým dnem se zdá mladší.

Sérum nanášejte pravidelně na očištěnou pokožku tváře a krku ještě před použitím denního či nočního krému. Pár kapek Immuniste a rázem uvidíte rozdíl.

Immuniste zakoupíte ve specializovaných kosmetických salónech za 3400 korun za lahvičku s 30 ml vysoce koncentrovaného séra.

Na základě těchto nabytých znalostí a s ohledem na skutečnost, že schopnost kůže regenerovat a obnovovat se je nejlepší během noci, uvádí Lancôme Absolue Ultimate ßx noční. S cílem reagovat na specifické potřeby kůže po padesátce spojuje tato výjimečná péče vysoce koncentrovaný Pro-Xylane, rekonstruující složku ßio-network pro podporu vitálních funkcí kůže a zcela nový extrakt ze semen rostliny vigna pro optimální buněčnou obnovu. S každým novým ránem, měsíc po měsíci působí noční péče Absolue Ultimate ßx tak, aby pleť byla na pohled odpočatější a hladší, měla vyšší hustotu a zářivější vzhled.

Pro-Xylane, výsledek sedmiletého výzkumu, je nejúčinnější a nejucelenější látkou proti stárnutí, která je dostupná laboratořím Lancôme. Pro-Xylane, který se syntetizuje z xylózy, cukru nezbytného pro tvorbu GAG, je první mimetickou aktivní přísadou schopnou poskytovat ucelené řešení stárnutí kůže. Jako první se zaměřuje na základní matrix ve třech složkách kůže.

Tekutá textura noční péče Absolue Ultimate ßx se okamžitě vsakuje do pokožky. Je lehká a delikátní, dodává pleti okamžitou svěžest. Exklusivní noční koncentrát pořídíte za 6000 korun.

Ať už je původcem stresu cokoliv, výsledek je stejný – naše pleť stárne rychleji. Pokožka vykazuje známky únavy, absenci vitality, je vysušená a objevují se na ní vrásky a drobné linky. Odborníkům z La Prairie se daří stále účinněji bojovat pomocí nejnovějších objevů v podobě antistresového séra pro zářivou a mladistvou pokožku.

Anti-Aging Longevity Serum s buněčným ochranným komplexem nabízí pleti odpočinek a celkové uvolnění. Chrání ji před účinky stresu a jím aktivovaným předčasným stárnutím a minimalizují stopy času. Sérum pracuje přímo s ochrannými mechanismy buněčné DNA, kde pomáhá zabraňovat předčasnému odumírání buněk a zabezpečuje jejich optimální životnost. Působí preventivně jak proti účinkům stresu, tak i dalším vnějším agresorům.

Sérum obsahuje celou řadu mimořádně účinných rostlinných extraktů, které mají svůj původ napříč všemi kontinenty. Antistresový a protivráskový rostlinný komplex proniká hluboko do pleti, kde redukuje drobné linky, vrásky a další stopy stresu. Výsledkem je regenerovaná a rozjasněná pokožka.

Luxusní sérum proti známkám stárnutí s pumpičkovým aplikátorem nabízejí vybrané parfumérie a kosmetické salóny za 5500 korun.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud