Paris Hilton: Vše je spojené s odvahou, drzostí a stavem mysli

Paris Hilton: Vše je spojené s odvahou, drzostí a stavem mysli

Kaviár a šampaňské jsou pro vyšší společnost již přežitek, nechala se slyšet dědička mnohamiliónového hotelového impéria Paris Hiltonová. "Kaviárem a šampaňským ke snídani se chlubí jen ti, kteří si hrají na boháče," prohlásila.

"Můžete jíst, co chcete. Jen ne ty dvě věci, které od vás každý jako od milionářky očekává. Podobné věci jsou v milionářském světě out," napsala Paris Hiltonová ve své knize Confessions Of An Heiress (Zpověď dědičky).

Blonďatá kráska zároveň přiznala, že jídelníček milionářů rozhodně není sestavený pouze z dietních jídel, která by boháče udržovala fit. Ve své knížce také kritizuje konzumaci dietní koly, která podle ní chutná děsně, a doporučuje častou změnu účesu a barvy vlasů.

"Lidé ve vás či na vás musí objevovat stále něco nového. Nikdy je nesmíte začít nudit," varuje Hiltonová a zároveň ujišťuje, že její kniha rozhodně není nějakým průvodcem pro zbohatlé holčičky.

"To platí pro úplně všechna děvčata. Nemá to nic do činění s tím, kolik peněz máte nebo odkud pocházíte. Člověk může být úžasný i s málem. Všechno je to spojené s odvahou, drzostí a stavem mysli," tvrdí Paris Hiltonová a mladým dívkám také doporučuje, aby se snažily být stále opálené.

"Vypadá to, že stále cestujete po teplých krajích," poznamenala s úsměvem a hned v této souvislosti upozornila, že pruhy od plavek na opáleném těle jsou také out. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud