Pařížanky: Chceme vlastní Metro !

4 komentáře

Lucy
23. ledna • 22:08

To je dobry napad. Lepsi nez porad platit taxiky.

ALICIE
21. ledna • 18:40

napad je to zajimavy, ale pomalu neuskucnitelny. zato tady v toronte se zavedla sluzba pro zeny, ktere jezdi v autobuse vecer. Od 21 do 5 hodin rano, mohou pozadat ridice autobusu, aby jim zastavil na pozadani "mezi zastavkami" teda i jinde, kde je pravidelna zastavka autobusu. A mozno je vystupovat jen prednimi dvermi u uridice, zadni dvere zustavaji zavrene. Nevim kolik zen to vyuziva, ale myslim si ze je to docela zajimavy napad, ktery nestoji extra zadne penize.

Kim
18. ledna • 21:14

myslim ze to musi byt hnusny a ponizujici pocit. pred lety v Brne jsem taky dojizdela autobusem, a taky tam byl chlapek ktery patrne osahaval zenske, on se ale specializoval na mensi a krehci holky ktere se mu zdaly asi vic bezbranne. ja jsem dost vysoka a ponad lidi jsem videla jednou vyraz obliceje jedne holky kdyz na ni sahl, ona se asi rozhodla vydrzet nez vzbudit pozornost nebo co, ale bylo mi ji hrozne lito. po tydnu jsem dojizdela jinou trasou, ale slysela jsem ze se holky dali dohromady a oznamili toho perverta policii.

Perla
18. ledna • 15:48

Pamatuji si, ze mi bylo asi 18 a dojizdela jsem do prace 30 min. autobusem. Nebyla jsem zadna vychrtla priserka, bylo tedy na co kouknout a sahnout. Po nejake dobe se v me tesne blizkosti zacal vyskytovat stale jeden a tentyz muz. Nejprve nedelel nic, pozdeji se lepil ( mel to snadny, bylo skoro denne narvano ) a pak si i sahnul. Netusil ale, chudak, ze krome toho, ze jsem cisi zamestnankyne jsem i studentka a tudis moje lezerne na bocich visici kabelka obsahuje i tak nebezpecne veci jako pravitko - trojuhelnik. Pri nejblizsi prilezitosti jsem ho hned pote, co si sahl, bodla tim mene tupym koncem kamsi. Naslepo, ale asi vcelku uspesne, protoze zarval a od te doby se mi vyhybal. Nutno dodat, ze to byl znamy meho otce a tak mohl byt rad, ze to odskakal jenom bodnutim, muj otec by ho asi hned odtransportoval do nemocnice. No, a tam by ke vsemu trpel i dusevne, nebot i tam bych mu denne pripominala jeho poklesek. Bylo to prave to misto, kam jsem dojizdela.

Doporučujeme

Články odjinud