Partnerský horoskop: Jaká znamení zvěrokruhu se k sobě hodí?

Partnerský horoskop: Jaká znamení zvěrokruhu se k sobě hodí?

Začala jste randit a říkáte si, zda se k sobě hodíte? Co můžete do budoucna od druhého čekat? Pokud věříte na sílu hvězd, tak vám mohou odhalit, jaký je váš přítel a zda vaše vlastnosti jdou dohromady, nebo jste každý natolik jiný, že vás čekají konflikty.

Kterým vztahům přejí hvězdy?

Jedna věc je nezávazně randit, v okamžiku kdy ale začnete uvažovat o společné budoucnosti, ptáte se, jak se ten druhý vybarví v dlouhodobém vztahu, respektive zda vaše povahové vlastnosti jdou dohromady. A pak člověk hledá odpověď všude možně, tedy i u hvězd.

Jak znamení zvěrokruhu ovlivňují výběr partnera?

Jste tedy zamilovaná a ptáte se, zda to má smysl investovat do nového vztahu intenzivní city. Samozřejmě úspěch vztahu nezávisí jen na znamení, ve kterém jsou jeho účastníci narození, ale ten, kdo věří na partnerské horoskopy, ví, že určité povahové vlastnosti jsou typické pro určitá znamení. Hodí se tyto vlastnosti k těm vašim? Podívejte se na ideální partnery pro vaše znamení.

Pokračování 2 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Beranovi (21.3. - 20.4.)?

Toto ohnivé znamení je divoké, průbojné, plné energie. I ve vztazích a lásce je Beran rozhodný a rád přebírá vedení. Ve fázi zamilovanosti je horkokrevný a vášnivý, plný temperamentu. Nejlépe se k němu hodí znamení, které ho bude držet na uzdě a čas od času s ním půjde do konfliktu.

Lev: K Beranovi se nejlépe hodí Lev. Tato kombinace je zárukou vztahu, kde to bude jiskřit a ani během všedního dne z jejich vztahu nevyprchá vášeň.

Střelec: I se Střelcem bude mít Beran velmi vzrušující vztah, v posteli ti dva nikdy nezažijí nudu.

Pokračování 3 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Býkovi (21.4. - 21.5.)?

Toto zemní znamení si užívá dobývání, respektive když je dobýváno – na první pohled to může vypadat, jako že dělá drahoty, ve skutečnosti je to ale jen hra, kterou si Býk užívá. Mějte proto s Býkem trpělivost. S Býky nejlépe ladí Raci a Ryby.

Ryby: Ryby jsou připravené splnit Býkům každé, dokonce i nevyslovené přání. Zároveň jsou zárukou klidu, porozumění a harmonie.

Raci: Zpočátku může dojít mezi Raky a Býky k nedorozuměním, ale po jejich překonání je jejich vztah perfektní a Býci s Raky se jen málokdy rozcházejí.

Pokračování 4 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Blížencům (22.5. - 21.6.)?

U Blíženců prvotní zamilovanost dost často rychle přeroste ve vážný vztah, nicméně je to dané tím, že Blíženci potřebují, aby se pořád něco dělo. Zamilovanost jim tak po chvíli nestačí, a tak je třeba se ve vztahu posunout dál. Blíženci také rádi mluví o lásce a při sexu s chutí experimentují. Toto vzdušné znamení po svém boku potřebuje někoho, kdo mu nechá dostatek volnosti a snese i různé nálady. Proto se k němu nejlépe hodí Vodnáři a Váhy.

Vodnář: Nechá Blížencům dostatečnou svobodu a skvěle vybalancuje rovnováhu mezi intenzivním vztahem a volností. A z toho mezi nimi může vyrůst hluboká láska.

Váhy: Dokáží ocenit šarm a otevřenost Blíženců, obdivují je pro jejich intelekt a cit pro styl. Také mezi Váhami a Blíženci může vzniknou velmi intenzivní a blízký vztah.

Pokračování 5 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Rakům (22.6. - 22.7.)?

Jako typické vodní znamení ztělesňují Raci typické ženské vlastnosti, i když podle nás se tyto vlastnosti hodí i k mužům: Jsou romantičtí, citliví a chtějí být dobýváni. Rak je rodinně založený, a proto má rád, když je potřebný, zároveň ale chce, aby po něm partner toužil. Raci jsou náladoví a jejich emoce jsou mnohdy jak na houpačce a k tomu se nejlépe hodí tato dvě znamení:

Štír: Pro Štíry jsou také velmi důležité emoce, ovládají je více než střízlivý rozum. Jsou však také extrémně loajální. Všechna ostatní znamení žárlivost Štírů odrazuje, ale Raci se díky zvýšené žárlivosti tohoto znamení cítí o to více žádoucí a milovaní.

Panna: Toto znamení má tolik společného s Raky, že jejich vztah může trvat na věky. Většinou mají obě znamení ráda, když doma vládne řád a pořádek, domov je pro ně místem, kam se rádi utíkají a kde čerpají energii. Váží si harmonického vztahu plného respektu a důvěry.

Pokračování 6 / 13

Kdo se nejlépe hodí ke Lvu (23.7. - 22.8.)?

Muži i ženy narození v tomto znamení jsou většinou velmi charismatičtí a přitažliví pro druhé pohlaví. Lvi jsou rádi středem pozornosti a užívají si zájmu druhých lidí. K tomuto silnému znamení se nejlépe hodí lidé, kteří jsou stejně silní a vášniví a nenechají se převálcovat.

Střelec: Střelec je ideální partner pro toto ohnivé znamení a jeho vášnivou povahu. V tomto páru se spojují dvě ohnivá znamení, jejichž vnitřní a dynamický vztah může trvat na věky. Lvi milují duševní bohatství Střelců, jejich nápady, Střelci naopak potřebují oheň Lvů.

Beran: S tímto znamením mohou Lvi prožít lásku na první pohled. Ale obě znamení se musí naučit ustupovat a dělat kompromisy. Jejich vztahu přejí hvězdy a může trvat navěky, pokud Lev i Beran budou na svém vztahu vytrvale pracovat.

Pokračování 7 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Panně (23.8. - 22.9.)?

Protože Panna miluje pořádek, je spolehlivá a velmi rozumná, netouží mít po svém boku chaos a vypjaté emoce. Přesto ani Panna nechce ve vztahu nudu. Panny jsou spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi, ale i Panny ženy mají ve svém srdci ukryté tajné sny, za kterými si jdou.

Rak: Vedle Raka bude mít Panna pocit jistoty a pohody. Na citlivého Raka se může vždy spolehnout a ocení jeho silné stránky.

Kozoroh: Šetrnost Kozoroha Panně imponuje. Ráda se i nechá nakazit jeho odvahou.

Pokračování 8 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Váhám (23.9. - 23.10.)?

Váhy se vyznačují klasickou elegancí a sklonem k inscenaci vlastního chování. Váhy mají rády klid a rovnováhu, věci rády promýšlejí, z čehož plyne jejich na první pohled nerozhodnost, která však může být spíše dobrým vyhodnocením situace. Váhy potřebují partnera, který je podpoří, ale zároveň bude pro ně výzvou.

Váhy: Váha s Váhou se ideálně doplňují a zažijí spolu spoustu legrace. V každodenním životě si spolu báječně rozumějí. Ale pozor, k životu patří i nepříjemné věci, což může Váhy zaskočit, a stát se tak zkouškou jejich lásky.

Blíženci: Váhy a Blíženci jsou pro sebe jak stvoření. Zpočátku na sebe mohou mírně narazit, ale pak se jejich vztah vyvine v hlubokou lásku.

Pokračování 9 / 13

Kdo se nejlépe hodí ke Štíru (24.10. - 22.11.)?

Štír najde dokonalou lásku ve vztahu, který bude založený na hlubokých citech a bude žít z emocí a vášně. Muž Štír je v lásce vášnivý a potřebuje ženu, která ho zahrne porozuměním a obdivem. I žena Štír je vášnivá, přestože působí křehce, ale nenechá se ovládnout, i když jí láska proniká do srdce velmi hluboko.

Rak: U velmi věrného Raka se Štír může cítit bezpečně. Rakovu silnou závislost si Štír bude užívat plnými doušky.

Ryby: Ryby zasáhnou Štíra přímo do srdce. Klidné Ryby dokáží vychutnat vášnivost Štíra a snesou i jeho výbuchy emocí.

Pokračování 10 / 13

Kdo se nejlépe hodí ke Střelci (23.11. - 21.12.)?

Střelci milují vtipkování a dokáží sami drze kontrovat. I ten největší problém se Střelci snaží překonat, přitom nikdy neztratí víru v dobro. Střelcům někdy chvíli trvá, než první zamilovanost přeroste v opravdu hluboký a intenzivní vztah.

Beran: Mezi Střelcem a Beranem hoří vždy oheň. Oba si váží síly toho druhého. Ani jedno z těchto znamení se nechce rychle vázat, a tak jejich vztah často potřebuje čas, aby mohl růst.

Vodnář: I Vodnář se se Střelcem k sobě skvěle hodí. Ti dva mohou spolu strávit skvělé roky.

Pokračování 11 / 13

Kdo se nejlépe hodí ke Kozorohovi (22.12. - 20.1.)?

Pro Kozoroha platí, že sny jsou jen sny, zajímá ho jen to, co může vidět a pochopit. Kvůli jeho inteligenci se ho mnohá znamení bojí. Muži Kozorohové jsou ideální pro dlouhodobý láskyplný vztah, i když mohou být trochu chladní. Žena Kozoroh potřebuje čas, než si někoho pustí do srdce, pak ale dokáže vytvořit trvalý vztah. Existují dvě znamení, která se ke Kozorohovi skvěle hodí.

Panna: Panna oslní Kozoroha svojí věcností a rozumností. Pokud se dá dohromady Kozoroh s Pannou, jejich vztah jen málokdy ztroskotá.

Ryby: Ryba svým duchovním zaměřením skvěle doplní věcnost Kozoroha. Díky tomu naučí vážného Kozoroha užívat si života.

Pokračování 12 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Vodnáři (21.1. - 20.2.)?

Vytrvalost je skvělou devizou tohoto znamení. Co jednou začne, to dokončí, i když je to náročné. Je to sice individualista, ale nakonec se cítí dobře i ve velké společnosti. Muž Vodnář bude svou partnerku stále překvapovat něčím novým, rozhodně se ze vztahu nestane rutina, ani se ženou Vodnářkou se nebudete nudit.

Blíženci: S Blíženci jede Vodnář na stejné vlně. I když Blíženci nemají takovou vytrvalost jako Vodnáři, i oni přispívají svou fantazií a svými nápady, které pak mohou společně uskutečňovat.

Střelec: Oba jsou spontánní a velmi optimističtí. Navzájem se obohacují svou radostí ze života a užijí si spolu spoustu legrace.

Pokračování 13 / 13

Kdo se nejlépe hodí k Rybám (21.2. - 20.3.)?

Ryby si váží individualismu, nerady splývají s masou, raději vybočují z davu. Ryby mají rády život, muži jsou romantičtí a své vyvolené snesou modré z nebe, z žen Ryb přímo vyzařuje ženskost, souznění duší je pro ně důležitější než fyzická láska.

Kozoroh: Svým suchým humorem a organizovaností se Kozoroh skvěle hodí k tomuto znamení.

Býk: Jejich spojení zaručuje harmonický a dlouhodobý milostný vztah. Tito dva lidé se budou skvěle doplňovat. Ryby jsou citlivé, intuitivní a plné pochopení, poskytnou tedy Býkovi inspiraci a podporu. Prakticky založený Býk bude pro Ryby oporou a bude k nim pozorný a ohleduplný.

Doporučujeme

Články odjinud