Partnerský horoskop na únor: Býci, teď máte šanci, Střelci, pozor na nevěru!

Partnerský horoskop na únor: Býci, teď máte šanci, Střelci, pozor na nevěru!

Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v lásce v únoru 2019? Poddáme se zimnímu románku, nebo prohloubíme svůj trvalý vztah?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažte se nebrat si problémy ve vztahu osobně. To, co na začátku února vypadá jako nepřekonatelná překážka, považujete ve druhé polovině za malichernost, které se od plic zasmějete. Keep smiling!

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Vztahy navázané v únoru mají perspektivu! Venuše zesiluje váš sex-appeal a navíc nabízí setkání s osobou, která se k vám charakterově hodí. Nebojte se dát najevo své sympatie. Odvážnému štěstí přeje.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nebude nouze o nová setkání, z nichž mnohá vypadají perspektivně. Singles se nemusí na nic ohlížet. Zadaní by měli být opatrnější. Nevíte, jak se to stalo, a rázem se ocitnete v milostném trojúhelníku.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Máte tendenci nechat se naštvat naprostými maličkostmi. Skutečně je třeba pitvat se v každé drobnosti, která se vám ve vztahu znelíbí? Zkuste objevit více trpělivosti a tolerance. Obojí bude potřeba.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Okolo 8. února se rozhlédněte kolem sebe. Hvězdy slibují nalezení spřízněné duše a jistě bude z čeho vybírat. Manželé by v únoru měli soustředit pozornost na hledání společných aktivit a snů.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Přitažlivost se vám nedá upřít, což je velké plus pro svobodné. Zamilovaní prožívají rozporuplný čas, protože si nejsou jisti, zda svému protějšku mohou věřit. Brzy objevíte, v čem je skrytá příčina.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Hvězdy zesilují vaše osobité kouzlo, takže nemáte nouzi o zajímavé ctitele a ctitelky. V polovině měsíce se vám zdá taková přízeň podezřelá, a proto si je obezřetně držíte od těla. Je to škoda.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Díky výletů nebo dohazování ze strany sourozenců můžete najít životní lásku. Důležité je, abyste dělali to, co máte rádi. Všechno ostatní přijde samo. Šimrání kolem žaludku je nejlepším indikátorem!

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Necháte se okouzlit optimistickým protějškem, z něhož čiší divokost. Nezadaní nemají co ztratit, ale pozor, pokud už nějaké závazky máte. Fyzická přitažlivost dá dřívějšímu odsuzování nevěry na frak.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Valentýnské oslavy raději o jeden den odložte. Do 15. února to na milostné půdě jiskří nesprávným způsobem. Singles se v této době mohou sblížit s fantastickou osobou, která k vám perfektně sedí.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Společenská nátura se hodí nezadaným. Dokážete na sebe upoutat pozornost a nalákat správné protějšky. V půli února se však přízeň zlomí a vy si připadáte spíše nedocenění. Což platí i v manželství.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Neváháte jednat odvážněji a říkáte si, že není co ztratit. Seznamujete se s lehkostí a hlavně ve druhé polovině února můžete potkat perspektivní známost. Zadané čeká měsíc plný hříšných myšlenek.

Doporučujeme

Články odjinud