Partyšová nemá čas na módu, zaměstnává ji synek!

Partyšová nemá čas na módu, zaměstnává ji synek!

Moderátorka Top Star magazínu Gábina Partyšová (30) patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Každý týden ji můžeme vidět na obrazovce v nové módní kreaci. Přitom tvrdí, že teď vůbec nemá čas přemýšlet o tom, v čem se ukáže.

"Dříve jsem si už předem vybírala na nejrůznější večírky modely. I oblečení, ve kterém běžně chodím. Pečlivě jsem sledovala módní trendy a chtěla být in," svěřila se Korzu.

"Teď oblečení neřeším, i když každý týden se musím ukázat jako reportérka pořadu s celebritami v něčem jiném, atraktivním. Řeší to za mě jiní - módní návrháři a tvůrci Top Star magazínu. Pečlivě se připravuji na každou reportáž a pak se zcela věnuji svému Kristiánkovi, kterému je už jednadvacet měsíců. Myslím si, že matky nemají moc času na módu, i když by se měly snažit vypadat právě vedle dítěte co nejlépe," vysvětluje Partyšová.

Je teď ve velkém pracovním vypětí, což ukazuje i její postava. Výrazné poprsí a zadeček se jí ztratily a má figuru křehkých modelek. "Ale to není dietou, ale dítětem. Kristiánek je moje posilovna, udržovač postavy. Takže mé zhubnutí po porodu bylo zcela přirozené a ničím nevynucené. A to mi vyhovuje."

Gábina se objevila i ve filmové roli redaktorky v novém snímku Tomáše Vorla Ulovit miliardáře. Sama ulovila milionáře Josefa Koktu, se kterým letos prožila příjemnou dovolenou v jejich nové vile na Floridě. "Pro mě bylo filmování s Tomášem Vorlem zcela nová a velmi příjemná, zkušenost. Věřím, že se zase někdy bude opakovat."

Doporučujeme

Články odjinud