Partyšová stráví léto na Floridě!

Partyšová stráví léto na Floridě!

Na nejdražších floridských plážích v Naples stráví celé léto moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová-Koktová (32). S sebou si za oceán kromě manžela Josefa Kokty (52) a syna Kristiana (2) odvezla do jejich luxusní vily i několikery značkové sluneční brýle.

Kvůli krátkozrakosti a vzácné oční vadě, kdy každé její oko vnímá obraz jinak, utrácí Gabriela hodně peněz nejen za sluneční, ale i za dioptrická skla. V těch ji ale vídají jen ti nejbližší; moderátorka nosí již řadu let kontaktní čočky.

Avšak sluneční brýle na ní lze spatřit velmi často.

"V těch chodím ráda a často. Ale musím mít vždycky v očích čočky, abych něco viděla. Brýle vnímám jako módní doplněk. Líbí se mi ty hodně barevné a pestré, snažím se sledovat trendy. Pokouším se je ladit s oblečením, ale všechny barvy doma nemám," svěřila se Gabriela.

Brýle si Partyšová pravidelně sama zničí. Mívá je pohozené v kabelce bez obalu, a tak se jí vždy podaří poškrábat skla, vysypat šroubky, nebo ohnout obroučky.

Když se jí náhodou povede nějaké brýle nerozbít, nikdy je nevyhazuje. Móda se časem vrací - a co se líbilo před několika lety, může se znovu líbit dnes.

Brýle od světoznámé módní značky Dior brněnskou rodačku stály asi 5,5 tisíce, ale tak vysoká cena byla prý výjimkou.

"Nedívám se tolik na značku, ale především na jejich barvu a tvar. Hlavně mi musí sedět na obličeji. Určitě bych za ně nedala třicet tisíc, myslím, že sluneční brýle do deseti tisícovek stačí," zamýšlí se "spořivá" Gábina.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová: Mám zadek jako blázen!

Doporučujeme

Články odjinud