Pátek třináctého Petru Černockou nerozhodí

Pátek třináctého Petru Černockou nerozhodí

Zpěvačka Petra Černocká (60) o sobě říká, že vůči pověrám a horoskopům je tak zvaně obezřetná, ale zase tak moc je neprožívá. V podstatě jen nechce zbytečně dráždit osud.

"Pátek třináctého sice vypadá podezřele, ale už jsem jich hodně přežila ve zdraví. A naopak jsem někde četla, že kombinace dvou nepříznivých znamení se buď zcela vyruší, nebo je považována spíš za obzvláště příznivou. Takže kdoví, jak to je," zamýšlí se Petra nad kombinací, která nás tento pátek čeká.

Jsou ale opravdu některé věci, které zpěvačka striktně dodržuje. "Rozhodně si nedávám před představením boty na stůl, protože to bylo první, na co mě kdysi kolegyně v divadle Semafor upozornily, že taková nepozornost může skončit nějakým velkým průšvihem během představení," upřesňuje Černocká.

A vypočítává další věci, které si hlídá. "Určitě bych nikdy nešlápla na ulici vědomě na kanál, ale pokud se mi to omylem stane při vystupování z auta, tak se nehroutím. Naopak, černá kočka přes cestu mě spíš potěší, protože kočky prostě miluji," prozrazuje Petra.

A přiznává, že umění kartářek ji moc zajímá. "Znám docela dost kartářek, jsou to většinou zábavné a výřečné ženy, ale jsem si jistá, že opravdový dar, nebo řekněme instinkt odhalit věci netušené, má jen mizivá část z nich. Párkrát mě opravdu překvapily, jenže pak si to u mě zase trochu pokazily. Teď už jsem dlouho žádnou kartářku nepotkala, ale kdyby ano, určitě bych se na její výklad mé budoucnosti zase nechala zlákat," konstatuje zvědavá představitelka mladé čarodějnice Saxany.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud