PATRICIE (33): Průšvih, zamilovala jsem se do matčina přítele!

8 komentářů

Dasa63
3. listopadu • 13:38

SandraN: jste asi jasnovidka, že? znám vztahy, kde věkový rozdíl je ještě větší a oběma to vyhovuje. on totiž v pozdějším věku ten rozdíl spíš mizí. největší riziko je u chlapa kolem 40, když na něj přijde "druhá míza" a začne testovat, jestli to se sekretářkou na stole není lepší, než doma v posteli s manželkou. v padesáti je rád, že je teplá večeře a chce mít hlavně klid, když přijde z práce, kde ho všichni mladí junáci i agilní sekretářka štvou - aspoň v těch domácnostech, o kterých mluvím a do kterých vidím. jestli je to jinde jinak, tak se omlouvám.

SandraN
30. října • 9:35

V případě, že je příběh postavený na skutečných základech - dcera se zamilovala proto, že zrovna nemá po ruce nikoho vhodnějšího. To je ten celý problém. Matka bude mít problém až za x let. Kdy si její nový přítel uvědomí, že v padesáti nechce usínat vedle skoro šedesátileté ženské....

Dasa63
28. října • 15:58

Mata69: no právě, ty hovadiny se nedají už ani číst. radši jsem si začala číst recepty :-D

helza
27. října • 18:29

Patricie, vzhledem k tomu, o čem píšete, mám dojem, že to, co cítíte k příteli své mámy není z vaší strany doopravdy láska, ale psychoanalytický fenomén, kterému se říká přenos. Vzniká v okamžiku, kdy se člověk svěřuje svěřuje se svým trápením psychoterepeutovi, stejně jako vy jste se svěřovala se svou bolestí příteli své maminky. A on, tak jako dobrý terapeut vás poslouchal a poslouchal.... Přenos u vás proto vznikl zákonitě. Jelikož váš dokonalý posluchač není psycholog, aby tento fenomén znal a uměl s ním pracovat, proto i on věří tomu, že jste se do něj zamilovala. Navíc je to muž a muž v takové situaci málokdy odolá. K tomu všemu tento muž již neodolal vaší matce, když ovdověla, neodolal vám a nejspíš neodolá ani žádné další dívce v nouzi. A vy, až se po rozvodu otřepete a začnete znovu žít a být šťastná, tak tento "přenos", který vám po rozvodu vlastně velice pomohl, už nebudete potřebovat, naopak, stane se pro vás brzdou. A jako šťastná už ani nebudete lákavá pro svého "skoroterapeuta"

Elynor
27. října • 17:03

Taky je možné, že pán nemiluje nijak zvlášť ani jednu z nich, ale když se mu obě nabízejí, co by si nevzal :-)) však si může užívat s matkou i s dcerou, a až se to provalí, pošle do háje obě a půjde za nějakou další.

farah.farah
27. října • 14:43

Noi dobře beru že stát se to může. V prvé řadě z pohledu z venčí si říkám, proč je ten chlap s matkou když ví že miluje jinou (pokud to tak tedy je, že dceru miluje víc).........to je pro mne takový ten tip přizdisráče, co žensou sice nemiluje ale dokud se nenajde jiná co mu dá tak bude s tou která je k dispozici. druhá varianta je že je s ní ze soucitu protože se boj íže by máti neunesla rozcohd...ať tak nebo tak ani v jednom případě to není dobrý základ pro vztah s matkou. Cistě teoreticky kdyby se sa matkou rozešel nějakou dobu počkali až se s tím máma srovná a pak se jako dali dohromady tak to máma může zvládnout.ale jako reálnější vidím scénář že si mladá najde nějakého chlapa a tohle ji přejde a nebo se bude trápit ona a nebo matka. sorry to je realita.

ruzickaa
27. října • 13:45

A všichni se do sebe zamilovaly a pak trpěly a trpěly ...................................

Mata69
27. října • 13:20

Kristepane, to jsou příběhy!!! Strašně se do sebe zamilovali. Matka do přítele své dcery, dcera do přítele své matky, manželka svedla manželovu milenku...Kdysi dávno jsem četla Harlequinky. To je slabý odvar proti příběhům, co jsou zde.

Doporučujeme

Články odjinud