Patříte mezi ně?

9 komentářů

Bambulka50
22. června • 22:42

Co takhle prodat Peugota a koupit si Volvo :)

Kvetka
9. června • 10:06

Mám svoje auto, jezdím každý den do práce a taky musím jednou za rok na servis. V poslední době už ne do autorizovaných/kvůli cenám/ . Nikdy jsem se nesetkala s nevlídným jednáním, naopak.
Všude byli vstřícní, ,když vysvětlím problém jako laik,tak jsem v klidu ,protože oni by také nerozumněli zase mé práci.

Jannninka
19. května • 13:56

souhlasím s ladyaquarius, nemám dobré zkušenosti se servismanem, lepší je dělat hloupou

ladyaquarius
18. května • 10:56

Taky mám vyzkoušené, ověřené a potvrzené, že je lepší dělat "ženskou od vařečky", než dát najevo, že tomu trooošičku rozumím. Myslím si, že v servisech mají tuto naši hru, milé dámy, raději než všeználky třeba v kravatách. Ale je pravda, že v těch značkových servisech nám ji řádně naúčtují:-(

Babaloo55
17. května • 22:21

Nevím, proč bych se měla stresovat při návštěvě autoservisu. Když něco nevím, řeknu to narovinu. Klidně, že nevím, jak se tomu čudlíku říká. Myslím, že většina servisních techniků zase neví, jak se vaří svíčková a knedlík, tak co. Jsou tam snad od toho, ne? Jsou vyučení v oboru, mají praxi a za pomoc či radu dostanou zaplaceno. A na pitomce narazíte kdekoliv, nejenom v autoservisu. Taky mě opravdu potěšilo, že si z Moravy můžu zajet do Prahy do servisu značky Volvo. Copak má každý na Volvo? Bože, bože...

Cinderela
17. května • 22:05

V mládí jsem se prakticky starala o naše první auto já, protože už jsem měla praxi s autem svého tatínka, zatím co můj muž ještě neměl ani řidičák, takže vše bylo na mně..Dnes mám své autíčko, kterým dojíždím do práce, ale už jsem zlenivěla,neboť z mého muže se stal nejpečlivější automobilista a ještě větších kvalit kolem aut dosahuje můj dospělý syn,tak je můj Saxík plně v jejich péči.A pokud bych měla sama navštívit servis nebo někoho požádat o pomoc, vůbec by mi nevadilo být "za tele".

nela
17. května • 13:46

Zase paušalizování. Jsem sice stresařka jako hrom, ale s automechanikem jsem se domluvila vždy - bez ohledu na značku auta. Mimochodem, nedám dopustit na živnostníky - nedá se to s "kvalitou" práce tzv. autorizovaných servisů vůbec srovnat. Co se týká reklamy na Volvo - to se nedivím, že mají v popisu práce přátelský přístup - za maxi ceny :-))

Holik
16. května • 15:32

Taky máme Peugeota - 106, a jelikož přítel všeobecně nechce řídit, tak i do servisu jezdím já. Vždycky se s automechanikem dohodnu :o))

Harpie
16. května • 14:02

Opět reklama...Nemám Volvo,nýbrž Peugeota 407,tak co s tím?!

Doporučujeme

Články odjinud