Pattinson a Stewartová možná v tichosti chystají svatbu

Pattinson a Stewartová možná v tichosti chystají svatbu

Herecký pár Robert Pattinson (26) a Kristen Stewartová (22) dost možná plánují společnou budoucnost. Byli totiž viděni, jak si spolu v klenotnictví v západním Hollywoodu vybírají prstýnky.

Zákazníci, kteří je potkali v obchodě Neil Lane, uvedli, že Kristen se zvláště líbily barevné diamanty.

Přátelé páru tvrdí, že Stewartová, která se pozornosti médií spíše straní, je připravena trochu "vylézt ze své ulity" a svůj vztah s britským hercem posunout na další úroveň.

Jedna z jejích kamarádek řekla reportérům serveru Showbiz Spy: "Kristen Roba miluje a konečně je připravená... Zásnuby se proto zdají jako logický další krok."

Pár známý tím, že si chrání soukromí, byl konečně zachycen při polibku na veřejnosti nedávno na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. Přijížděli sice každý zvlášť a odcházeli každý sám, ale dali novinářům možnost vyfotit si je v intimním okamžiku společně.

Na papparazi snímku, kde se Rob schovává i se svou přítelkyní (vlevo).

"Během minulého roku věci nabraly spád: sestěhovali se k sobě, začali spolu cestovat a představili se navzájem svým přátelům," dodává zdroj.

Kristen ale již před nějakou dobou přísahala, že pokud se vdá, nikomu o tom neřekne. Prohlásila: "Zaručuji vám, že až se jednou vdám, nebo budu mít dítě, všichni budou chtít vědět, jak se miminko jmenuje. Ale já to nikomu hodně, hodně dlouho neřeknu. Tak si to prostě chci zařídit. Všechno nakonec vyjde najevo, ovšem ne ode mne. Myslím, že všichni budou pořádně naštvaní."

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud