Pavel (39): Žena se spolčila s milenkou a teď mě terorizují!

30 komentářů

Ninanina
22. dubna • 13:38

farah.farah: přesně, je to sobeckej blbeček

Ninanina
22. dubna • 13:38

Jeeeeeeeeežišššššššššššš...to je ale kretén!!!!! Dobře mu tak. Válím se smíchy po podlaze.

Katharo
27. listopadu • 0:59

:-DDDDD dobře mu tak zmetkovi a ještě jak se lituje. Pobavilo... I když si tady podle mě články vymýšlí autoři webu.

betateta
19. listopadu • 11:39

Nessy: Přidávám se: Dobře mu tak!

farah.farah
18. listopadu • 12:43

malajana: tak to že je příběh vymyšlený nerozporuju ale proč do toho taháte zákony, když se oni nesoudí? Je přece úplně jedno co by jim přiřknul nebo nepřiřknul soud, pokud on je ochoten s nimi hrát tuhle psychologickou válku na vydírání. On se rozvést nechce a proto je ochotný udělat různé ústupky jako třeba platit milence dovolenou a pod...sice ujeté s nepravděpodobné, ale fakt to nemá nic společného s tím co by musel milence platit dle soudu. Zjevně to je postaveno tak že on nechce rozvod a žena je ochotná se nerozvést pouze za podmínky že on začne finančně krvácet k čemuž druhotně využívá milenku jako záminku pro to, aby ho finančně zruinovala.

farah.farah
18. listopadu • 12:39

Chudinka malý.:) Asi mu nikdo neřekl že každý čin má nějaký důsledek. No nic hele broučku, pořád máš možnost volby.pokud ti připadá že tě holky vysávají nad míru tak se rozveď a nech soud určit na kolik tě smí vysávat......pokud se spojíš s dobrým právníkem a celé si to předem připravíš, máš i šanci že z toho nevyjdeš s úplně holou řiťou.
No a nebo trp v tom co tam máš teď..jak si ustlal, že...?:)

malajana
17. listopadu • 19:00

Poslední dobou se tu objevují příspěvky "ze života", které rozhodně nejsou ze života běžných lidí a většina z nich působí uměle a vymyšleně. Obzvláště tenhle je naprosto mimo realitu. Milenka podle zákona rozhodně nemá nárok na stejnou životní úroveň jako manželka nebo jako její milenec. S výjimkou příspěvku na výživu v těhotenství a šestinedělí nemá na nic nárok. Nárok má pouze a jedině dítě. To má nárok jak na výživné, které by mělo pokrýt jeho potřeby (pokud je matka nemůže hradit) a až bude matka pracovat, pak se také musí podílet na výživě dítěte. Pokud by uvedený podnikatel byl reálná postava, pak se divím, že jeho firma prosperuje a dávno nezkrachovala. Každý normální chlap by se o dítě postaral v rámci svých možností a kdyby matka dítěte byla příliš nenasytná, pak by určitě počkal, až výživné stanoví soud. A ten by přihlížel pouze k potřebám dítěte a nikoliv potřebám jeho matky (chůvu fakt ne) a také k tomu, že už živí manželku (která na rozdíl od milenky na výživu ze strany manžela má nárok) a dvě děti. Stejně tak manželka, která je ochotna takhle tolerovat milenku je z říše sci-fi. Autor článku by si měl nejprve prostudovat zákony a také se podívat k soudu na několik jednání o výživném apod. Soudní jednání jsou přece veřejnosti přístupná. Po tomto "studiu" by určitě nevylodil takovouto pitomost.

Elynor
16. listopadu • 20:09

Rambíša: jistě že by mohl vyběhnout s oběma, ale tady ho prezentujou jako ušlechtilého troubu :-)) který měl smůlu a zlatokopky jsou obě, manželka i milenka. Uvěřitelné to příliš není.

Elynor
16. listopadu • 20:03

lebahu: ale prvně bych se ptala, čí je Pepíček. Klidně může být někoho jiného, ale tenhle pán je majetný, tak se to hodí na něj. Nebyl by to první ani poslední případ. Takže napřed potvrdit otcovství, a i potom bych dbala na to, aby peníze šly opravdu na Pepíčka, nikoli pro potřeby jeho matky. O chůvě už bych se nebavila vůbec, je na mateřské, tak ať se stará, jakápak chůva.

lebahu
16. listopadu • 18:25

Ale ono i kdyby to byla pravda... zlatokopka mi nepřijde, že by moc kutala zlato, dítě (a jeho matka, která si díky mateřské nemůže dočasně vydělávat na obživu) má nárok (ze zákona) podílet se na životní úrovni svého otce. No pokud otec žije "na vysoké noze", dítě má nárok na chůvu, drahý kočárek a výživné třeba v řádu desetitisíců. To, že milenka skromně neřekne... "hele Franto, já vím, že snídáš kaviár a jezdíš ve Ferari, ale tady tvojemu Pepíčkovi fakt stačí oblečení ze sekáče a když mu pošleš pětikilo měsíčně, já už nějak vyžiju..." z ní nedělá zlatokopku. Prostě jenom požaduje to na co má dítě nárok. A že totéž pantáta dopřeje i manželským dětem je snad samozřejmost. Tak jakej chudák, chtěl 2 ženy, nabouchal si x dětí, no tak se o to holt bude muset o všechno postarat.

dragondra
16. listopadu • 18:25

Tento článek mi připadá hodně vycucaný z prstu jako by redakce neměla fantazii. A jeli pravdivý,tak je ten chlap blbec všech blbců futrál a dobře mu tak.

Rambíša
16. listopadu • 18:08

Pán může vyběhnout s oběma ženami,kdyby chtěl.Všechno co má,i firmu,převede na někoho spolehlivého,sám zůstane nemajetný,může ze sebe udělat bezďáka...Co by pak naše modelové dámy dělaly?? Myslím,že článek je snůškou výmyslů, snad se dá poznat zlatokopka od "poctivé milenky"....

lebahu
16. listopadu • 12:30

Myslím, že dopadl OK. Po větě, že chtěl milence zaplatit lázně i když potrat na luxusní klinice je banalita... bych ho já osobně nechala katrovat (taky banální zákrok).
Ale jinak mi ti "hloupí bohatí podnikatelé vylívající si srdce na dámském webu" taky přijdou podezřelí. Zkuste příště něco z reálného života.

patrikchrz
16. listopadu • 12:06

Také mi to přijde dost vymyšlené a spíše jako příběh "jak by si ženy přály, aby to dopadlo".
Manželka, která se stará o to, aby děti milenky nestrádaly?
Podnikatel, který umí vydělat slušné peníze, ale nedokáže chamtivé milence "zatnout tipec", obzvláště v momentě, kdy ji už nemiluje a jen nenávidí? Dneska podnikatelé dokáží tzv. daňově optimalizovat tak, že neplatí skoro žádné daně, takže i výživné by případný soud nemohl stanovit nijak horentní.
V reálném světě by se nejspíše na obě vyprdl a našel si třetí.
Jako vtipný článek dobré, ale není to moc realistické.

Nessy
16. listopadu • 10:39

Na to se nedá než napsat "Dobře mu tak!".

buturenka
16. listopadu • 10:21

dle mě je celá tato anabáze smyšlená
1. manželka toleruje milenky OK, ale určitě to má mantinely tato tolerance, když nic jiného, tak finanční -pro sebe a jejich děti
2. podnikatel, který umí počítat, snad pán umí, když je ochotný platit, co popisuje, takovou botu na sebe neušije
3. zase článek a lá dama soap oper

Syda1949
16. listopadu • 10:10

Je zvláštní, že bere nevěru za standardní chování,Jinak je to zajímavá pohádka, že by manželka dobrovolně tolerovala milenku, možná, ale že by byla nadšená z dalšího dědice a uživatele rodinných financí mi přijde hodně zvláštní.

Mata69
16. listopadu • 9:54

Elynor: jednoduchý model - podnikatel = zloděj, co přišel ke svému majetku nekalým způsobem. Další varianta je, že takového skutečného úspěšného člověka v redakci neznají. A nebo prostě články cílí na jednodušší osoby ;-) kterým takové jednoduché zkratky vyhovují.

ivca001
16. listopadu • 9:33

A co by nechtěl. Když má paša harém, taky musí zabezpečit všechny ženy a to hold něco stojí :-D :-D

Elynor
16. listopadu • 0:06

Mata69: ... nebo otázka, co má redakce Dámy proti úspěšným podnikatelům, že je zásadně do této role staví :-)

zuzkasim
15. listopadu • 23:49

Díky, dlouho jsem se takhle nepobavila:-)

Mata69
15. listopadu • 22:03

Elynor: tady na Dámě v článcích jsou úspěšní podnikatelé zásadně totálně blbí. Ovšem nabízí se otázka, jak je možné, že jsou tedy úspěšní, když jsou tak vymaštění? :-)

eseta
15. listopadu • 20:52

Checht :-) Ještěže měl jen jednu milenku! ;-)
V každém případě bych to s milenkou ukončila. A majetek jednou provždy vyřešila u právníka. Protože stát se může ledacos. A možnost, že jeho manželské děti skončí nakonec bez halíře, se zdá být velmi pravděpodobná, vzhledem k morálním "kvalitám" jeho milenky.

Elynor
15. listopadu • 20:52

Není možná, aby byl úspěšný podnikatel takhle naivní? Z fleku mě napadá rovnou několik způsobů řešení - kromě toho uprchnutí do Austrálie. Ovšem to by musel bejt jinačí kofr a nenechat sebou vorat.

elain
15. listopadu • 20:50

Hezky jsem se mu zasmála a může být rád, že mu ho neufilky

Babaloo55
15. listopadu • 20:41

Hm, otázka zní - co je a co už není morální? Dámy ho tedy drtí, to je fakt, jenže na druhou stranu se moc nedivím. Což se poradit s právníkem a ošetřit celý ten průser po právní stránce?

Mata69
15. listopadu • 19:29

Chudinka malej!!! :-)))) Pěkně mu to ty ženské zařídily! Klobouk dolů! Dokud chodil od jedné k druhé, zahýbal, tak to bylo "morálně" všechno v pořádku. Když se ale děvčata zařídila podle toho jak se choval on, je to za morálními hranicemi. Fakt se bavím! Kdopak ho polituje??? :-))

Finnfairy
15. listopadu • 19:24

:D :D :D :D :D :D :D ..... na to se bohužel nic jiného napsat nedá! :D Jak sis to udělal, takový to máš.. chudáčku :-)

Willa
15. listopadu • 18:36

Dobře Vám tak!!!

j66
15. listopadu • 18:14

:-)))

Doporučujeme

Články odjinud